Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Boleslav chce zdolat i Olomouc, Hanáci jsou v útlumu

Mladá Boleslav - Předehrávka mezi Mladou Boleslaví a Olomoucí zahájí 5. kolo první fotbalové ligy. V lepším rozpoložení půjdou do utkání domácí Středočeši, kteří dvakrát za sebou vyhráli. Sigma má o tři body méně a s jediným vítězstvím je v tabulce až jedenáctá. Vzájemná bilance klubů je naprosto vyrovnaná, v posledních čtyřech duelech ale Olomouc s Mladou Boleslaví neprohrála. Podrobný on-line přenos z utkání přinese od 20:15 náš web.

Zleva Jan Bořil z Mladé Boleslavi a Jan Navrátil ze Sigmy Olomouc
zdroj: ČTK autor: Břetislav Fiala

"Moc spokojenosti nepanuje. Teď nás navíc čekají tři složité zápasy - Boleslav, Jablonec a Plzeň. Když je zvládneme, bude to dobré. Zadrbali jsme první dvě kola, tak musíme sbírat body jinde," uvedl Martin Šindelář, který svou premiérovou ligovou brankou přispěl k jedinému vítězství Olomouce v sezoně 3:2 na Slavii.

Mladoboleslavští po slabším rozjezdu do ligy zvítězili nad Libercem a na Slovácku a proti Sigmě chtějí vzestup potvrdit. Trenér Ladislav Minář upozorňuje, že postavení Olomouce v tabulce neodpovídá její kvalitě. "Čeká nás silný soupeř, přesto ho chceme doma porazit. Podaří se to jen v případě, když budou hráči pokračovat v týmovém výkonu, kterým zdolali v předchozích kolech Liberec a Slovácko."

Hanáci se připravují na údernou mladoboleslavskou ofenzivu, kterou před sezonou vyztužil Jiří Štajner. "Boleslav si začíná sedat. První zápasy ještě neměli ideální, ale v těch posledních už byl vidět i Štajner. Mají kvalitní a rychlý tým, dobrou kombinaci, vpředu gólového Chramostu," varoval trenér Sigmy Martin Kotůlek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články