Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Za oponou 58. Rally Šumava Klatovy

Mladá Boleslav se utká s Duklou o horní polovinu tabulky

Mladá Boleslav - Mladá Boleslav přivítá pražskou Duklu v souboji o to, kdo se přiblíží silné čtyřce na špici fotbalové soutěže. Utkání dvou rozjetých týmů, které v posledních třech utkáních dvakrát vyhrály a jednou remizovaly, sledujte v přímém přenosu na ČT sport a našem webu. Předzápasové studio začíná v 17:30, zápas v 18:00. Hlavním sudím je Miroslav Zelinka.

Mladá Boleslav dokonce v minulém kole zvítězila 3:2 na hřišti Jablonce, když využila dlouhou přesilovku po vyloučení domácího gólmana. "Teprve když porazíme doma Duklu, potvrdíme vydřené body z Jablonce," řekl trenér Ladislav Minář. "Čeká nás kvalitní soupeř s dobře organizovanou hrou, proti kterému uspějeme maximálně soustředěným a bojovným výkonem," dodal.

Mladá Boleslav by měla bojovat o poháry, tvrdí Kozel

Dukla se připravuje na to, že Mladá Boleslav vyrukuje s podobně agresivní hrou, jakou na jejím hřišti okusila Sparta. Proraženou čelní kost si ze souboje odnesl Václav Kadlec a Pražané si stěžovali na zdravotní následky hráčů vyplývající z tvrdé hry soupeře. "Očekáváme podobný zápas, jako byl náš duel v Brně, kde domácí také hráli na hranici agresivity. Když jsme se s tím dokázali vyrovnat tam, tak se o to budeme snažit i v Boleslavi," řekl kouč Luboš Kozel.

Mladá Boleslav by podle něj měla bojovat o poháry. "Je to hodně ambiciózní soupeř a se svým kádrem patří do nejlepší pětky v lize. V poslední době nemel dobré výsledky v souvislosti se zraněními. Nic lehkého nás nečeká, ale nepojedeme tam předem odevzdaní, budeme chtít hrát svoji hru," dodal Kozel.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články