Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Sparta si veze další vysokou prohru, Chomutov ovládl přestřelku s Boleslaví

Praha - Zlínští hokejisté vybojovali svou zřejmě doposud nejlepší výhru v sezoně, když porazili Spartu 4:0. Pražané tak z Moravy vezou další vysokou výhru poté, co v pátek prohráli 1:5 v Olomouci. Roman Červenka řídil výhru Chomutova v třináctibrankové přestřelce s Boleslaví a připsal si čtyři body. Olomouc naopak neudržela druhé místo, když potřetí v sezoně prohrála s Hradcem Králové, doma podlehla 1:2.

Radost zlínských hokejistů
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Olomouc - Hradec Králové 1:2

Olomoučtí hokejisté nedokázali udržet druhé místo, když doma podlehli Hradci Králové 1:2. Východočeši si připsali třetí vítězství nad Hanáky v sezoně, když zápas otočili ve třetí třetině, a posunuli se nad Moru v tabulce. Výhru Hradci Králové přinesla trefa Rastislava Deje v oslabení.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324979-zive-olomouc-se-proti-hradci-chce-udrzet-na-druhem-miste)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Hradec Králové

Liberec - Litvínov 1:0

I třetí severočeské derby mezi Libercem a Litvínovem opanovali Bílí Tygři. Vedoucímu týmu extraligy výhru přinesla trefa Bulíře ze závěru druhé třetiny. Liberecký gólman Jan Lašák v sezoně poprvé udržel čisté konto.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324974-liberec-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Litvínov

Chomutov - Mladá Boleslav 7:6

Gól a tři asistence si připsal nejproduktivnější hráč extraligy Roman Červenka v utkání Chomutova s Mladou Boleslaví. Severočeši si po úchvatné a dramatické přestřelce zajistili vítězství 7:6, potvrdili skvělou domácí formu a posunuli se na šesté místo. Naopak Mladá Boleslav prohrála třetí utkání z posledních čtyř. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324976-chomutov-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Mladá Boleslav

Zlín - Sparta Praha 4:0

Předloňský mistr ze Zlína v letošní sezoně konečně našel formu a počtvrté v řadě dokázal bodovat. Poslední vítězství si připsal na domácím ledě proti Spartě, kterou porazil pohodlně 4:0 a připsal si tak třetí tříbodové vítězství v posledních čtyřech utkáních. Třikrát ve čtyřech uplynulých zápasech naopak prohráli Pražané, kteří tak mohou přijít i o šesté místo. Stále ale mají dvě utkání k dobru na druhou Olomouc, na niž ztrácejí čtyři body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324973-zlin-sparta-praha)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Sparta Praha

Pardubice - Plzeň 2:4

I napotřetí v sezoně si hokejisté Plzně poradili s Pardubicemi, když na ledě Východočechů zvítězili 4:2. Indiáni se přitom museli obejít bez nejlepšího střelce Dominika Kubalíka, i bez něj však ve druhé třetině třikrát skórovali a zajistili si tak tři body po nečekané domácí porážce v derby s Karlovými Vary. Pardubice naopak nebodovaly v druhém z posledních tří utkání a nevyužily tak šanci jít konečně do první desítky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324975-pardubice-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Plzeň

Vítkovice - Kometa Brno 0:1

Jediný gól stačil Kometě Brno, aby zvítězila na ledě Vítkovic, které si tak připsaly už pátou porážku v řadě. Zároveň jim skončila šťastná série proti Brňanům, s nimiž v šesti vzájemných utkáních v řadě neprohrály. Vyznamenal se i brankář hostí Karel Vejmelka, který ve svém druhém utkání v barvách Komety uhájil čisté konto a v brněnských službách zatím ještě neinkasoval.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324972-vitkovice-kometa-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Kometa Brno

Karlovy Vary - Třinec 2:0

Karlovarští hokejisté si připsali druhé vítězství v řadě, když doma přetlačili Třinec 2:0. Forma Ocelářů je stále alarmující, Slezané si připsali čtyři porážky v posledních třech utkáních a Západočeši už na desátý tým extraligy ztrácejí jen tři body. O vítězství Energie rozhodl Bartek v závěru první třetiny, deset vteřin před koncem pojistil do prázdné brány vítězství domácích Skuhravý.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324971-karlovy-vary-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Třinec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články