Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Nedomanský se na MS nechystá, baví se skautingem pro Nashville

Nashville – Bilance par excellence. Václav Nedomanský dal v domácí lize, zámořských soutěžích a hokejové reprezentaci 795 gólů, což je nejvíce ze všech Čechů. I po svých pátečních 71. narozeninách zůstává hokejovým profesionálem, pracuje jako skaut pro Nashville a končit s tím rozhodně nechce.

Je nám líto, video expirovalo.
Nedomanský na MS do Česka nepřijede

Současným domovem Václava Nedomanského je Los Angeles. Odtud vyráží do dalších měst na západě Ameriky a pro tým Nashville Predators sleduje hokejové talenty. NHL ho stále baví. "Pokud je člověk zdravý a má chuť stále pracovat, je velmi spokojený," uvedl Nedomanský.

Sám hrál v zámoří po emigraci od roku 1974 deset sezon. Předtím získal osm medailí na mistrovství světa, na to letošní do Prahy se jako divák nechystá. "Není to můj momentální zájem. Kromě toho bych musel dostat nějaké pozvání a to jsem nedostal, takže zatím to nepřipadá do úvahy," řekl Nedomanský.

Víc sleduje výkony Nashvillu, který však ztratil formu a začal prohrávat. V noci nestačil na Minnesotu a bude ještě muset zabrat, aby mu Nedomanský mohl fandit i v play-off.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články