Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Boje hokejové osmnáctky o medaile z MS sledujte na ČT sport

Praha – Víkend bude na obrazovkách ČT sport a na našem webu plný sportu. Nejenže se České televizi podařilo zajistit práva na vysílání bojů o medaile české hokejové reprezentace do osmnácti let na mistrovství světa ve Finsku, na webu bude možné sledovat i duely českých florbalistů na Euro Floorball Tour 2014.

Hokejová reprezentace
zdroj: ČTK autor: Pavel Rakušan

"Jsem rád, že se nám podařilo velmi rychle a flexibilně zareagovat na úspěch našich hokejistů, kteří po dlouhé době pronikli mezi elitní čtyřku mistrovství světa, a nabídnout hokejovým fanouškům závěrečné zápasy naší reprezentace v přímém přenosu," podotýká výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský.

Program ČT sport odvysílá semifinálové utkání Česko–Kanada v sobotu od 18 hodin. Podle výsledku zápasu pak bude v neděli vysílat buď duel o 3. místo, a to od 14 hodin, nebo od 18 hodin finálový zápas. Pokud by se hrálo i šesté extraligové finále, oba zápasy v celém rozsahu nabídne náš web.

Již dnes od 19:00 mohou diváci sledovat na webu zápas Euro Floorball Tour 2014 Česko–Švédsko, zítra pak od 17:15 celý zápas Česko–Finsko (začátek půjde i na ČT sport) a v neděli od 15:40 utkání Česko–Švýcarsko.

V sobotu fanoušci nepřijdou ani o minutu duelu Gambrinus ligy Sparta–Liberec, který začíná na Letné ve 20:15. Pokud by se protáhl zápas hokejové osmnáctky s Kanadou, fotbalový zápas poběží od začátku na našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Telefonát trenéra hokejové osmnáctky Jakuba Petra před semifinále
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články