Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Baďurová s Procházkou si tančení ve StarDance užili

Praha – Kateřina Baďurová, letošní vítězka taneční soutěže StarDance, oslavila svůj úspěch v televizní show České televize zalehnutím do peřin. "Dva dny jsem nemluvila," přiznala v pořadu Na slovíčko. To Martin Procházka, jenž skončil na druhém místě, si oddechl. "Konečně to mám za sebou," uvedl. Někdejší vicemistryně světa ve skoku o tyči i bývalý hokejista si však své účinkování pořádně užili.

StarDance
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

"Na začátku jsme se shodli, že pro nás bude cílem neudělat si ostudu a naučit se malinko tancovat. Pak jsme byli už jen překvapeni z toho, jak postupujeme dál," řekla Baďurová. "Měl jsem pocit, že to bude hroznej propadák, klepal jsem se. Pak jsem si ale řekl, že o nic nejde a musím to brát soutěžně, dělat si z toho srandu a dotáhnout to až do konce," zavzpomínal čtyřnásobný mistr světa v hokeji.

Baďurová prý před startem soutěže tančit neuměla, i když chodila do tanečních přímo k jednomu z porotců – Zdeňku Chlopčíkovi. "Ale to bylo před patnácti lety. Od té doby jsem nikdy netancovala." Chlopčík jí zároveň tak trochu fandil – oba jsou totiž z Ostravy.

Je nám líto, video expirovalo.
Na slovíčko... s finalisty StarDance

Procházka si zase pochvaloval, že ho show donutila k pohybu. "Pomohlo mi to shodit nadváhu. Na jaře jsem skončil kariéru, váha stoupala. Dalo mi to krásný zážitek," řekl s úsměvem. Podobně na tom je i Baďurová. "Od doby, co jsem přestala sportovat, jsem nedělala tři roky nic. Věřím, že budu v tanci pokračovat." Trochu jiného názoru je ale hokejový olympijský vítěz. "Dál to s tancováním u mne nebude tak žhavé," přiznal.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články