Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Dobrá zpráva z českého tábora. Skalák i Petrák by měli být brzy fit

Kaprun (Rakousko) – Při posledním tréninku na soustředění v Rakousku jeho svěřenci pořádně zmokli a musel je odvolávat ze hřiště. V nepříjemné situaci však trenéra české jednadvacítky Jakuba Dovalila musely zahřát informace o zraněných. Jak Jiří Skalák, tak i Ondřej Petrák by měli být v nejbližších dnech stoprocentně fit.   

Skalák se stále doléčuje po operaci kolene, které si poranil v polovině května v ligovém duelu proti Jablonci. Třiadvacetiletý křídelník však cítí, že jeho zranění je již téměř vyléčené a v nejbližších dnech by měl být trenéru Dovalilovi stoprocentně k dispozici.

"Zatím jde všechno podle plánu. Už začínám trénovat s týmem, takže to vypadá dobře. S balónem už dělám všechno, ale do nějaké intervalové hry se ještě nepouštím. Myslím si, že tři čtyři dny a můžu na sto procent, ale zítra to do zápasu ještě není," prozradil Skalák s tím, že do úterního přípravného utkání proti Ukrajině, kterým lvíčata zakončí soustředění v Rakousku, ještě s největší pravděpodobností nezasáhne.

Proti mladým Ukrajincům by se neměl na hřišti objevit ani druhý marod Ondřej Petrák. Ale i on by měl být brzo fit. "Mám to podobné jako Jirka. Vynechal jsem pár dní, jelikož mě trápila podkolenní šlacha, ale teď už je to lepší. Byl jsem poprvé s balónem a věřím, že za dva dny budu v pořádku," dodal obránce či defenzivní záložník německého Norimberku.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články