Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Cink musí řešit otékání prstů, do 10. etapy ale vystartoval

Périgeux (Francie) – Ondřej Cink pokračuje v pelotonu Tour de France, musí se ale vyrovnávat se zdravotními problémy. Českého debutanta trápí oteklé prsty na rukou. Informoval o tom server iDnes.cz. Přímý přenos 10. etapy sledujte od 14:00 na ČT sport a ctsport.cz. Co na jezdce v úterní etapě čeká, čtěte v našem preview.

Ondřej Cink
zdroj: Facebook autor: Ondřej Cink

Ondřej Cink ve své úvodní sezoně v silniční cyklistice zatím zažíval prakticky jen úspěšné momenty a jeho vynikající fazona vyústila v první účast na Tour de France. Jenže jezdec týmu Bahrain Merida bojuje se zdravotními problémy.

"Mám najednou problémy s prsty na rukách a s dlaněmi. Začaly mi otékat, dnes jsem na kole při tréninku nemohl ani držet řidítka. Na levé ruce mám zasažený jeden prst, na pravé ruce tři a celou dlaň," řekl v rozhovoru pro iDnes.cz. "Nevíme ani co to je, ani z čeho to je. Nedokázali jsme zjistit, jestli se tak děje proto, že se mi prsty nedokrvují," doplnil.

Uvedl, že až na nateklé prsty je jeho stav po mimořádně náročné nedělní královské etapě bezproblémový. "Překvapilo mě, že si nepřipadám, že bych byl úplně na šrot," uzavřel Cink.

Zdroj
ČT sport, idnes.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články