Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Z Cinka jsme nadšení a čekáme od něj pokus o etapu, zní ze stáje Bahrajn-Merida

Verviers (Belgie) – Jen slova chvály má pro Ondřeje Cinka jeho týmový manažer Brent Copeland. Od českého debutanta na Tour de France očekává v dalších etapách pokus o etapové vítězství. Lídr týmu Jon Izagirre totiž po těžkém zranění v závodu nepokračuje a Cink je jedním ze závodníků, kteří mají pro stáj Bahrajn-Merida dobýt úspěchy. Přímý přenos 3. etapy Tour de France sledujte od 14:00 na ČT sport a webu ctsport.cz. Spolu s Tomášem Jílkem komentují Ján Svorada a Tomáš Konečný.

Ondřej Cink
zdroj: Facebook autor: Ondřej Cink

"Pamatuji si ho z našeho tréninkového kempu v Chorvatsku, kde přišel a říkal, že nikdy předtím nejel ve skupině větší, než je pět závodníků. Od té doby uběhlo jen šest měsíců a on tady jezdí na Tour de France. Takže samozřejmě jsme velmi spokojení s tím, jak na sobě pracuje," uvedl manažer bahrajnské stáje.

Zatímco Cink bude pokukovat po šancích v etapách, Izagirre leží v nemocnici a sezona pro něj skončila. "Navštívil jsem ho v nemocnici a naštěstí může pohybovat nohama. To je ta nejdůležitější věc. Jeho uzdravení zabere hodně času a musí počkat na příští rok," prozradil Copeland.

Zdroj
ČT sport, Cycling News

Hlavní zprávy

Nejčtenější články