Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Kreuziger neustává v přípravě, ale stále nemá start na Tour jistý

Praha – Tour de France se nezadržitelně blíží, startuje už 1. července. Čtyřikrát se na nejslavnějším etapovém závodu dostal do první desítky Roman Kreuziger. Zatím ale stoprocentně neví, jestli bude figurovat v týmu Orica-Scott i pro 104. ročník Tour. Přímé přenosy ze Staré dámy přinese ČT sport i web ctsport.cz.

Je nám líto, video expirovalo.
Kreuziger ještě neví, zda pojede Tour de France

Roman Kreuziger dorazil v noci z Francie, kde minulý týden absolvoval Critérium du Dauphiné. Obsadil v něm 28. místo. "Co se týče výsledku, není to uspokojivé, ale co se týče pocitů, můžu být spokojen. Dennodenně jsem se zlepšoval," zdůraznil Kreuziger.

Nyní bude český cyklista především odpočívat a čekat na zprávu, jestli ho vedení týmu nominuje na Tour de France. "Víme, že je nás v nominaci asi třináct lidí. Matthew White v těchto dnech, kdy navštívil Critérium du Dauphiné a navštíví Kolem Švýcarska, udělá nějakou finální selekci. Myslím, že ke konci příštího týdne by nám to měl říct," odhadl Kreuziger.

Bez ohledu na případný start na Staré dámě se bude Kreuziger připravovat i na další závody. "Od soboty bych chtěl něco potrénovat na Šumavě a přesunout se na tři dny do Itálie, kde bych si projel delší kopce. Tam bych začal jezdit něco intenzivnějšího před mistrovstvím republiky," přiblížil své nejbližší plány Kreuziger.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články