Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Ťoupalík uzavřel Czech Cycling Tour na bedně a celkově skončil čtvrtý, vyhrál Howson

Czech Cycling Tour je minulostí. V závěrečné etapě z Mohelnice do Šternberka se blýskl Adam Ťoupalík, obsadil třetí místo a v konečném hodnocení se posunul na čtvrtou pozici. Zásluhou nedělního triumfu si prvenství zajistil Australan Damien Howson. Týmové vítězství oslavila v konkurenci šesti zástupců WorldTour elitní česká stáj Elkov-Kasper.

Je nám líto, video expirovalo.
Ťoupalík skončil na Czech Tour čtvrtý. Jsem spokojený, řekl

"Podium je super, na víc dnes nebylo. Celý tým odvedl famózní práci, když jsme dvacet kilometrů jako jediný tým sjížděli únik. Celkově jsem spokojený a myslím, že se nám Czech Tour opět vydařila," uvedl Ťoupalík.

Dres pro nejlepšího závodníka do 23 let obhájil Jakub Otruba, který celkově skončil šestý. Do nejlepší desítky se z Čechů vešel ještě devátý Petr Vakoč. Obhájce bronzu Michael Kukrle byl v konečném hodnocení dvanáctý.

Cyklistický etapový závod Czech Cycling Tour - závěrečná 4. etapa (Mohelnice - Šternberk, 179,2 km):

1. Howson (Austr./Mitchelton-Scott) 4:24:44, 2. Hölgaard (Nor./Uno X) stejný čas, 3. A. Ťoupalík (ČR/Elkov-Kasper), 4. Eenkhoorn (Niz./Jumbo-Visma), 5. Bauer (N. Zél./Mitchelton-Scott), 6. Schmid (Švýc./Leopard), ...9. Vakoč (ČR/Alpecin-Fenix), 17. Otruba všichni -9, 22. Kukrle (oba ČR/Elkov-Kasper) -26.

Konečné pořadí: 1. Howson 14:44:35, 2. Bauer -19, 3. Hölgaard -29, 4. A. Ťoupalík -43, 5. Haga (USA/Sunweb) -44, 6. Otruba -47, ...9. Vakoč -55, 12. Kukrle -1:02, 31. J. Bárta (ČR/Elkov-Kasper) -3:49.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články