Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Bábek vstoupil do Světového poháru sedmým místem v Pruszkówě

Tomáš Bábek, obhájce prvenství v celkovém hodnocení Světovém poháru v keirinu, zahájil letošní ročník sedmým místem v polském Pruszkówě. Jeho umístění je zároveň nejlepším českým výsledkem v nové pohárové sezoně.

Tomáš Bábek
zdroj: ČT sport

Loňský mistr Evropy a letošní bronzový medailista z MS se do semifinále probil z opravné jízdy, ve které podruhé během závodu porazil úřadujícího mistra světa Azizulhasniho Awanga z Malajsie. Do šestičlenného finále přesto nepostoupil, k účasti mezi elitou mu chyběly necelé dvě desetiny sekundy. Měření sil o 7.-12. místo následně vyhrál.

Dlouholetá opora reprezentace Jarmila Machačová skončila v omniu osmá, stejně jako sprinteři v týmové soutěži Pavel Kelemen, David Sojka a Bábkův náhradník Martin Čechman.

Je nám líto, video expirovalo.
Sára Kaňkovská zajela v SP své životní maximum

Sára Kaňkovská obsadila deváté místo v keirinu, ve kterém se vloni stala juniorskou mistryní Evropy i světa. Kelemen byl po vyřazení v osmifinále klasifikován jako desátý ve sprintu. Svoji premiéru na SP ve scratchi proměnila v 11. místo Ema Kaňkovská.

Pětidílný seriál bude pokračovat za týden v Manchesteru, dalšími dějišti závodů SP jsou Kanada, Chile a běloruský Minsk.

Je nám líto, video expirovalo.
Bábek se do finále SP v Pruszkówě neprobojoval
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články