Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Kreuziger: Já a Saxo Bank? Nesmysl

Praha - Stáj Saxo Bank-Tinkoff se v neděli večer chlubila slušným úlovkem. "Máme Romana Kreuzigera," řekl spolumajitel dánského týmu Oleg Tinkov ruské verzi Eurosportu. Český cyklistika však přestup z kazašské Astany důrazně popřel. "Všechno je absolutní nesmysl," uvedl na svém webu.

Roman Kreuziger
zdroj: Isifa/EPA

"Můj manažer je v jednání s více týmy a rádi bychom to uzavřeli do startu Vuelty," prohlásil Kreuziger. Závod začíná 18. srpna. "S manažerem jsem v telefonickém kontaktu a uvidíme se spolu při olympiádě v Londýně. Řekneme si, jaké jsou možnosti, a podle toho se rozhodneme. Já se tím teď nezatěžuju, koncentruji se výhradně na olympijský závod," dodal.

Je nám líto, video expirovalo.
Kreuziger se připravuje na OH

Kreuziger svůj příchod do Sax Bank-Tinkoff popřel, podle Tinkova je ale v jednání akvizice Bělorusa Vasilije Kirijenky, Fabiana Cancellary ze Švýcarska či Brita Marka Cavendishe.

V letošním ročníku Tour de France skončil tým ze 22. stájí celkově šestnáctý. Z jednotlivců dojel nejlépe na čtrnáctém místě Dán Chris Anker Sörensen, který si odvezl cenu pro nejbojovnějšího muže pelotonu.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články