Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hejnová vše směřuje k Riu, na halové MS nepojede

Praha - Zuzana Hejnová nepojede na halové mistrovství světa atletů. Dvojnásobná mistryně světa v běhu na 400 metrů překážek vše podřizuje hlavnímu cíli roku 2016: úspěchu na olympijských hrách v Riu. Momentálně má za sebou dvě soustředění v Jihoafrické republice. "Oproti loňsku se cítím určitě mnohem lépe, forma se přibližuje roku 2013, z čehož mám velkou radost," hlásí Hejnová.

Je nám líto, video expirovalo.
Hejnová nepojede na halové MS

Hejnová zvažovala variantu, že by na halové mistrovství světa odcestovala a představila se třeba na trati 400 metrů, nyní však svůj postoj přehodnotila. "Do Portlandu nepojedu, přece jen nejsem halová specialistka a překážky mi tam chybí," podotkla.

V hale ale Hejnová přece jen závodit bude. Příští středu poběží ve Stockholmu čtyřstovku, o tři dny později v Glasgow osmistovku a halovou sezonu ukončí na mistrovství republiky. "Pro mne není halová sezona prioritní, takže se snažím trénovat směrem k olympiádě a halovou sezonu beru jako zpestření," uvedla.

Momentálně je na tom Zuzana Hejnová dobře, v posilovně zvedá váhy na úrovni osobního rekordu a podobně si vede i na dráze. A doufá, že v létě na tom bude ještě lépe. "Olympiáda je hlavní, mistrovství Evropy si myslím, že budu absolvovat, ale největší formu budu mít na olympiádě," dodala bronzová atletka z her v Londýně.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články