Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Špotákovou žene vidina Ria. Před svou zřejmě poslední sezonou tvrdě dře

Praha – Barbora Špotáková, se chystá na svoji pravděpodobně poslední sezonu v profesionální kariéře. Před odletem na soustředění do Španělska tvrdě dře v Praze na Dukle.

 

Je nám líto, video expirovalo.
Špotákou čeká zřejmě poslední sezona

Hry v Riu by pro čtyřiatřicetiletou Barboru Špotákovou mohly být posledním vrcholným závodem. "Cítím únavu a olympiáda je to, co mne žene a pak nevím, co by byl další motiv, takže uvidíme po olympiádě, ale v tomhle rázu přípravy je to nejspíš poslední sezona," potvrdila dvojnásobná olympijská vítězka.

Špotáková nyní pracuje na síle. Pomocí speciálního přístroje imituje hody oštěpem. "Mám v ruce opravdu pocit síly, tak uvidíme, co to letos přinese," uvedla Špotáková.

Na tréninky světové rekordmanky už znovu dohlíží kouč Rudolf Černý, ke kterému se na podzim vrátila po pěti letech. "Před Pekingem, když poprvé vyhrála olympiádu, ten rok před tím do toho šla naplno. Teď se to vrací," zavzpomínal Černý.

"Makám, co můžu. Je olympijský rok, motivace je obrovská. Cítím se dobře, cítím energii a cíl je jasný – ten mne žene. Letos je to na maximum," dodala odhodlaně Špotáková.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články