Co vše se honí kuchařským mistrům hlavou a jejich strávníkům žaludkem (1997)

Litujeme, ale pořad není v iVysílání dostupný
Video není k dispozici

Někdy si pochutnáte tak, že o tom týdny vyprávíte a restauraci doporučujete svým známým. Málokdy samotného kuchaře. Ona je to vlastně velmi nevděčná role, vařit pro cizí. Nikdo vám nepoděkuje, nikdo vás nezná, tuzér dostane číšník. Přitom kdo jiný dělá hospodu než právě kuchař? „Zeptáte-li se obyčejného člověka třeba v Itálii, aby vám vyjmenoval nejlepší italské kuchaře, zpravidla odpoví. Toho bych se chtěl někdy dočkat i u nás,“ říká jeden z lidí kuchyně, kterého si pro svůj film našel v roce 1997 režisér Jan Hřebejk.

Stopáž14 minut
Rok výroby 1997
 ST 4:3
ŽánrMagazín