Warren Beatty v oscarové duchařské komedii o nebožtíkovi, který se nechtěl vzdát účasti ve fotbalovém týmu. Americký film.
Dále hrají: J. Christieová, J. Mason, J. Warden, Ch. Grodin, D. Cannonová, B. Henry a další. Režie Buck Henry a Warren Beatty.

Joe Pendleton (Warren Beatty) se na vlastní kůži přesvědčí, že smrtí vše jen začíná. Jako záložní obránce fotbalového týmu Los Angeles Rams měl autonehodu, následkem čehož byla jeho duše andělem předčasně nachystána k odbavení na věčnost. Joeova houževnatost se „odletu“ směr destinace Nebe brání, seč může, a fotbalistovi je nakonec dána druhá šance. Má to ale háček. Joe se musí převtělit do role zámožného průmyslníka Lea Farnswortha, který se netěší přízni široké společnosti a ještě více leží v žaludku své manželce s tajemníkem, jež jdou společně Leovi po krku. Olej do ohně přileje Betty Loganová (Julie Christieová), půvabná ekologická aktivistka, která chce stůj co stůj zamezit ničivým praktikám Leova obchodního impéria. A Super Bowl je na spadnutí…

Napište nám