… aneb manželství na život a na smrt. O geniálního docenta Kostohryza se mezi nápadnicemi vedou líté boje. V ohrožení je ale i jeho vlastní život.
Režie: Zdeněk Podskalský. Scénář: Jaroslav Dietl, Zdeněk Podskalský. Hrají: Vlastimil Brodský, Jana Brejchová, Iva Janžurová, Jiřina Jirásková a další.
Ďábelské líbánky

Hvězdou výzkumného ústavu chemických závodů je docent Kostohryz (V. Brodský), kterého obdivují jak mužští kolegové, tak především kolegyně. Asistentky Dagmar (J. Brejchová) a Ester (I. Janžurová) jsou do něj dokonce zamilované, a to tak, že navzájem jedna druhou nesnášejí. Rafinovaná Dagmar jednoho dne sprovodí Ester ze světa a přinutí Kostohryze, aby se s ní oženil. Líbánky v hájovně se však zvrtnou v sérii smrtících událostí: Dagmar chystá na manžela nebezpečné léčky, neboť se dovtípí, že Kostohryz spolupracuje s policií na jejím usvědčení. Muži nezbude, než se bránit stejným způsobem. Všemu přihlíží popletený policejní kapitán Libíček (J. Libíček) se svou rázovitou řidičkou Alžbětou (J. Jirásková)...

Napište nám