Josef Zíma a Josef Bek uvádějí maraton dechových orchestrů.
Režie: Alexej Nosek. Scénář: Zdeněk Všelicha. Účinkují: Lubomír Lipský, Luděk Sobota, Václav Faltus, Jan Skopeček a další.

Dva sympatičtí Josefové – J. Zíma a J. Bek – uvádějí Velký tah z pražské Lucerny, během něhož vystoupí známí herci a zpěváci. Uslyšíte v jejich podání a za doprovodu vynikajících dechovek Kutilky, Mistříňanky, Lesanky a Domažlické dechovky např. písně: Muzikanti pojďte hrát, Nemelem, nemelem, Mamičko, já sa vydám, Šohajci z Mistřína, Kdyby byla moja, V tom cikánském rozmaru, Postřekovská luka, Kdyby ty muziky nebyly a Napij se, bratříčku, napij. Fotbalovou My chceme gól zazpívá Petra Janů. Do zábavné tomboly byly zařazeny roztodivné dary a mezi nimi například přináší svůj obraz Jiří Lír. Zábavnou vložku poskytl Václav Faltus, imitátor herců, kteří se programu také účastnili – Lubomíra Lipského a Luďka Soboty. Mimtrio předvede zaručeně první český videoklip na skladbu Šumařinka.

Na směs lidových písní z Čech, Moravy a také Itálie si zatancovalo a zazpívalo obecenstvo v pražské Lucerně při bujaré silvestrovské veselici v roce 1986.

Napište nám