Ten si chce jen trochu přivydělat. Ta zas vypůjčit pár tisíc. Jenže do hotelu přijíždí kontrolor, a tak musí rychle přijít záchranný plán.
Režie: Evžen Sokolovský. Scénář: Pavel Hanuš. Hrají: Ilja Prachař, Karolina Slunéčková, Dagmar Havlová, Jiří Krampol a další.

Maloměstský hotel navštíví kontrolor. A to právě ve chvíli, kdy se chystá velká společenská akce, při níž si někteří zaměstnanci restaurace chtějí "bokem" přivydělat. Navíc si manželka vedoucího "vypůjčila" z kasy dvanáct tisíc na kožich. Ale tahle žena je velmi flexibilní a v každé situaci si umí poradit. O kontrolorovi se ví, že je na holky... Provozní tedy okamžitě vymyslí intriku: využije "špatnou pověst" recepční Alenky a zmanipuluje jejich společný pobyt v pokoji. Tam to ale dopadne úplně jinak, než by si kdo pomyslel...

Komedie o tom, že zdání a špatná pověst mohou klamat, vznikla v roce 1982 podle scénáře Pavla Hanuše a titulní roli si zahrála Dagmar Veškrnová. I v dalších rolích se objevila řada hereckých hvězd jako např. K. Slunéčková, I. Prachař, J. Langmiler, L. Pešek či J. Krampol.

Napište nám