Recepty
Zadejte hledané slovo v ingrediencích, postupech či popisech receptů:
Maso
- Perlička nadívaná kaštany
- Carpaccio di carne salada di Trentino
- Tartare di vitello alle mele
- Cotoletta di cervo con polenta e insalata di cavolo rosso
- Tagliatelle con ragú di cervo
- Tartare di cervo con purè di zucca e salsa ai lamponi
- Jehněčí panenky s pancettou a restovaným chřestem
- Polpette al sugo di pomodoro di Emanuele Ridi
- Bombette con verdure
- Tiella d´angelo dello chef di Francesco Ford Coppola
- La „pignata“ di pecora e di verdure alla Materana di Franco Stano
- Costiciola di lepre con lombo crostata di peperone
- Tartare di manzo di mucca podolica
- Costolette d'agnello di Calabria
- Bistecca di bufala con carciofi
- Carpaccio di bufala con fave e ricotta
- Králík po ischijsku
- Vepřový T-bone steak a salsiccia s dýňovým pyré a přílohou z papriček a rajčat
- Hřibové carpaccio
- Dršťky po římsku
- Vignarola s artyčoky
- Krkovička s karamelizovanou cibulkou a pecorinovým fondue
- Italští ptáčci na lanýžích
- Hamburger s hovězím fassona
- Vitello Tonnato
- Bucatini al ragú di lumache
- Jelení hřbet na šalotce s jablky, vínem a bramborovými rösti
- Králík s houbami pioppino a polentou