43 minut

4. června 2010

Obsah dílu

Lucie Bílá — Čestmír Kopecký — Roman Farkaš

Části dílu

00:00
Úvod
    03:29
    Lucie Bílá
      Zlatá slavice Lucie Bílá pozvání do pořadu dlouho odkládala, proto byla pro Jana Krause vzácným hostem. Jak se žije nejpopulárnější české zpěvačce, jak snáší tlak bulváru a fanoušků a jaký to má vliv na její osobní život? Kdo pomáhá Lucii zvládnout velký nápor práce a jak se stará o svou fyzickou kondici? Jana Krause také zajímalo, jaký typ mužů dokáže zaujmout Zlatou slavici.
      21:28
      Čestmír Kopecký
        Filmový a televizní producent a dramaturg Čestmír Kopecký nedávno dokončil dokument 25 z šedesátých o slavných filmařích šedesátých let a nyní pracuje pro Ostravu na získání titulu Evropského hlavního města kultury pro rok 2015. Které město je jejich hlavním soupeřem a proč věří, že by měla vyhrát právě Ostrava? Vedle jeho pracovních aktivit zaujala Jana Krause osobní iniciativa Čestmíra Kopeckého v ochraně práv šneků a zamezení jejich týrání.
        34:34
        Roman Farka
          Roman Farkaš je vylosovaný výkonný předseda klubu nespravedlivě plešatých, který má celovesmírou působnost. Co znamená být nespravedlivě plešatý a jaké kategorie členů klub rozlišuje? Dozvíte se také, jaké výhody má členství v klubu a jaké podpůrné prostředky používají.
          Přehrát celé video
          Stopáž43 minut
          Další díl
          11. června 2010

          Napište nám