Recepty
Zadejte hledané slovo v ingrediencích, postupech či popisech receptů:
Maso
- Telecí ossobucco s Milánským risotem
- Kuřecí prsa v parmské šunce
- Kuřecí stehna s kapustou
- Trhané kuřecí maso
- Hovězí pečené kuličky s kořenovou zeleninou, brambory a houbami
- BBQ vepřová žebírka s uzenou omáčkou, cibulí a chilli
- Řecké pečené kuře na rajčatech s bulgurem, mátou a jogurtem
- Kachní prsa, opečená polenta, lilková omáčka
- Mamutí koprová omáčka
- Telecí ragú Macha a Šebestových
- Vepřová panenka s černým kořenem a kapustou
- Rolovaný pečený hovězí krk s rajčaty a čerstvým oreganem
- Kuřecí v omáčce z pečených paprik
- Řízky
- Kuřecí roláda s pak-soi
- Pečené koleno a vepřová kýta na jalovci a medu
- Krůtí stehno v hoisin marinádě a pečené batáty
- Vepřová líčka na červeném víně, zeleninové nudle z kořenové zeleniny, pyré z celeru a brambor
- Krůta na divokém koření
- Jehněčí žebírka v bylinkách a dijónské hořčici
- Hovězí flank steak s grilovanou zeleninou a omáčkou ze zeleného pepře
- Vepřová panenka plněná pancettou, sušeným rajčetem a listovým špenátem
- Tonkotsu Miso Ramen s pečeným bůčkem
- Kuřecí sous-vide s pečenou dýní a kapustičkami
- Dýňové kuře na paprice
- Kapustový list plněný jehněčím marinovaným masem s cibulí, tymiánem a lilkem, podávaný s pečenou dýní a brambory
- Dýňové rizoto & kuřecí saltimbocca
- Bažant na víně s bylinkovými špeclemi
- Jelení burger s červeným coleslawem, plísňovým sýrem a brusinkovou majonézou
- Tartare parisian
- Kuře meránské
- Kuřecí prsa a játra s omáčkou z misa a houbami
- Kuřecí krokety, hrachový hummus a kadeřávkový tabouleh
- Trhané vepřové koleno v pečené chlebové bulce se zelným salátem
- Pečené hovězí žebro s červeným vínem, uzenou paprikou a tymiánem
- Hovězí tatarák
- Pečené limetkové kuřátko s čerstvým tymiánem, olivami, kapary a sušenými rajčaty
- Motaná vepřová panenka s čerstvým listovým špenátem, sušenou šunkou a parmazánem
- Vepřový bůček na medu a škvarkové placky
- Králík na hořčici s bramborovým nokem
- Kuřecí saltimbocca
- Kuře s kaštanovou nádivkou
- Hovězí kližka pečená s kořenovou zeleninou, jablky a skořicí
- Husí (kachní) prsa v hoisin omáčce, jablečné červené zelí a mini karlovarský knedlík
- Hovězí líčka se šípkovou omáčkou s kapkami červeného vína, chilli a pomeranče
- Zavinuté plátky z krkovice v kysaném zelí
- Masové koule v rajčatové omáčce
- Kuřecí roláda
- Pečený králík se zeleninou
- Jehněčí musaka
- Velikonoční sekaná s polníčkovým salátem a pestem z medvědího česneku
- Rychlý kyjevský řízek
- Pomalu pečené vepřové maso
- Pohankové karbanátky se sušenými rajčaty a sýrem
- Pečené krůtí stehno s kardamonem
- Roláda z jehněčího boku
- Pečené kuřecí koleno na jalovci
- Mangové kuře
- Trhaný hovězí sendvič se zeleninou, sezamem a avokádem
- Grilovaná kuřecí křidélka
- Pečená vepřová žebírka s tekutým kouřem, chilli, medem a zázvorem
- Grilovaný rump steak s mediteránskou zeleninou
- Dlabané brambory s kuřecím masem, zeleninou a sýrem
- Hovězí steak s karotkou a chimichurri z natě
- Kořeněné kuře s mátovým dresinkem a bulgurem
- Filet mignon na grilu
- Prejt, kroupy, zelňáky
- Ovar, šoulet, škvarky
- Telecí Saltimbocca s parmskou šunkou a šalvějí podávané s pečenými brambory
- Kachní prso s houbovým ragú a bramborovo-celerové pyré
- Krůtí prsa v tempuře a pikantní pomerančová omáčka
- Pica pau
- Zvěřinové ragout s kaštany
- Svěží kuřecí salátek „Laab Kai“
- Srnčí ragú na víně
- Zajíc na smetaně
- Vepřová panenka v bylinkové krustě s dýňovým pyré a restovanými liškami
- Trhané husí maso, pečené červené zelí, pečené bramborové placky
- Kachní roláda s dýňovým kari a kořenovou zeleninou
- Husí velouté s mrkví, husími játry a škvarky
- Máslové kuře (Butter chicken)
- Pečený králičí hřbet na mačkaném hrášku s lístky čerstvé máty
- Konfitovaný vepřový bok, restovaná černá čočka s lesními hřiby a čerstvou majoránkou
- Konfitovaná kachna
- Kuřecí supreme s dušeným hráškem a salátem
- Závitek z kuřecích prsou plněný chřestem a jarní cibulkou, pažitkový bulgur
- Jehněčí kýta špikovaná česnekem s mátou, kroupové orzotto a zelené fazolky
- Šťavnaté thajské kuře v papilotě
- Košutka – voňavá pečeně
- Vepřový bůček s růžičkovou kapustou a bramborem
- Kuře z hrnce
- UHO s hovězím masem
- Krůtí steak
- Vepřové medailonky na brusinkách s dýňovým pyré
- Trhaný kohout na švestkách s červeným vínem a brusinkami, batátové pyré
- Daňčí hřbet s dýňovým pyré, kapustou a omáčkou s červeným vínem
- Vepřový vrabec s kysaným zelím
- Řecký gyros z kuřecích stehen v grilované tortille s ledovým salátem, rajčaty, cibulí a tzatziky omáčkou
- Pečená krkovice na jalovci, bavorské kysané zelí a špekový knedlík
- Vepřové kotlety s jablky
- Buffalo chicken dip
- Hovězí steak z býka s barevným hrubým pepřem, mátou a parmazánem
- Kuřecí řízek s rebarborovým zelím
- Kuřecí prso Supreme s pečenou zeleninou a plněnou tortillou
- Barevný „bowl“ se zeleninou a krůtími prsíčky
- Krůtí rolka se špaldovým risottem
- Jehněčí salašský kotlík
- Jehněčí kolínko
- Velikonoční hlavička
- Velikonoční nádivka s uzeným kuřetem a bylinkami
- Srnčí hřbet, topinamburové pyré a mini brambůrky
- Roastbeef s dijonézou
- Nikujaga – dušené hovězí maso s bramborami
- Kynuté buchty s konfitovaným kachním masem, cibulkou a kmínem
- Vepřové výpečky na víně
- Zelný závitek s kuřecím masem, kuskusem a moravským uzeným
- Mlynářské kašoto
- Kuře pečené na zelí
- Vepřové rolované koleno
- Hovězí trhaný sendvič s čedarem
- Vesnický králík s kořenovou zeleninou
- Daňčí hřbet s omáčkou z jalovce a dýňovými knedlíky
- Kuřecí salát ze skleněných nudlí
- Hovězí svíčková v bohaté zeleninové omáčce
- Variace mini špízů s česnekovým dipem, chimichurri a bylinkovou majonézou
- Opečená husí játra, pomerančové sabaione, chřest, celozrnný oplatek, salátek
- Kuřecí maso s mrkví
- Hovězí flap steak
- Karbanátky z hovězího masa a pohanky, červená řepa
- Dalamánek s trhaným krůtím v pivní šťávě zapečený se žampiony a blaťáckým zlatem
- Plněná křepelka jemnou masovou fáší, houbové krupeto, dýňové pyré, bylinkové pesto
- Křepelky s jablky a hruškami
- Rissoles
- Krůtí maso s kaší ze sladkých brambor a sušeného ovoce
- Grilovaný skirt steak s omáčkou chimichurri
- Americký telecí parmazán
- Jehněčí pečené v bylinkovém mléce
- Zabijačkový guláš
- Hora masa, česnekový dip, omáčka chimichurri a pečené slaninové brambory
- Pečená masopustní krkovice
- Kuře supreme na gdoulích a jablkách
- Burger s trhaným vepřovým masem a BBQ omáčkou a salátem coleslaw
- Hornický guláš z kachních žaludků
- Kuřecí prso sous-vide á la saltimbocca s opékaným bramborem
- Tradiční Angus tatarák
- Letní tatarák s rajčaty
- Znojemská hovězí pečeně se špekem a vídeňským škvarkovým knedlíkem
- Hovězí oháňka dušená v červeném víně s kroupovým risottem
- Jehněčí kotletky na rozmarýnu s čerstvým listovým špenátem a šťouchaným bramborem
- Dušené jehněčí s rajčaty a koriandrem
- Králík vařený ve vakuu, restovaný listový špenát a na pánvi opečené zauzené brambory
- Smažené závitky nem rán
- Selské závitky
- Pikantní šunka
- Caesar wrap
- Krůtí prsíčka s kořenovou zeleninou brambory v parním hrnci
- Kuřecí prsa s čočkovým salátem a zeleninou
- Satay z hovězího masa s wasabi kaší
- Hovězí svíčková „sous vide“ s kávovým máslem a špenátem
- Karbanátky Lindström
- Burger
- Kuře na klobouku se švestkovo-bezinkovou omáčkou a ječnou lámankou se zeleninou
- Vepřové špízy s bramborami
- Hovězí maso po asijsku s mátou a koriandrem
- Pečený vepřový bůček s bramborovým knedlíkem, hráškovými lusky a bramborovou kaší se šafránem
- Jehněčí panenka v sušené slanině s kozím sýrem
- Mladé kukuřičné kuřátko s kopřivovou nádivkou a koriandrovými brambory
- Zavařovaný jehněčí confit s bylinkami a císařským hráškem
- Kuřecí roláda plněná bylinkovou nádivkou a listový špenát
- Zabíjačkový guláš s chlebem
- Bezlepkové krocaní karbanátky
- Kuřecí řízečky a domácí hranolky
- Vepřová kýta naložená ve víně
- Vařené hovězí maso (Tafelspitz)
- Hovězí žebra s citronovými bramborami
- Beef Rendang s rýžovými plackami
- Svatomartinská husa od Marka Šády
- Vepřová panenka plněná sušenou švestkou a slaninou s grilovanou zeleninou, švestkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem
- Kachní roláda plněná jablky a špenátovými listy, švestkové ragú a dýňové knedlíčky
- Plněná vepřová panenka s medovo-pivní omáčkou, zelnými placičkami a jemným celerovým pyré
- Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a pražených mandlí, bramborový nákyp
- Gratinované dršťky s ementálským sýrem
- Hovězí líčka po Burgundsku
- Srnčí hřbet na grilu s redukcí z červeného vína, pyré se zauzených kaštanů a hruškou vařenou v šafránu
- Pečené kachní prso plněné játry foie gras s pomerančovým křenem
- Quesadillas s grilovaným kuřecím stehnem, guacamole, jalapenos, slaninou, uzeným čedarem, podávaný se zakysanou smetanou
- Plátky zprudka opečené Argentinské svíčkové se salátem z hrášku, rajčátek, rukoly s rozmarýnovým olejem a hoblinkami parmazánu
- Pošírované kuře a zelenina s citrusovou zálivkou
- Dánské masové kuličky frikadeller s brambory a červeným zelím
- Pošírované kuřecí stehno na bylinkách, dušený pórek, salsa z nakládané sezónní zeleniny
- Steak z nízkého roštěnce, bramborová pěna, omáčka z červeného vína a rybízu
- Grilované maďarské kachní foie gras s vanilkovou omáčkou
- Plněné kuřecí prsíčko
- Masový koktejl
- Králičí hřbet pečený na estragonu, glazovaná jarní cibulka, slaninový chips, omáčka z bílého vína, šťouchané brambory s hrubozrnnou hořčicí
- Jehněčí na rozmarýnu
- Pečené cibule nadívané vepřovou kotletou a sardelkami
- Čtvrtka kukuřičného kuřátka pečená s jarní nádivkou, čerstvými bylinkami, glazovanou karotkou a brambory Grenaille
- Kuřecí prso s bylinkovým máslem, pórkové ragú a restovaná karotka
- Lepenice s bílou klobásou
- Vepřové vykostěné kolínko pečené na jablkách s kroupovými placičkami
- Kuře s hořčicí a zimní zeleninou
- Krůtí prsíčka s batáty, brusinkovou omáčkou a fenyklovým ragout
- Pečená kachní prsa se zelím z červené řepy a špekovým knedlíkem
- Pomalu pečená srnčí kýta na červeném víně a houbový závin
- Kuřecí kousky s nivovou omáčkou a bezlepkovými těstovinami
- Klobásky se zelným salátem s ovocem
- Zadělávané vepřové plecko s chardonnay a kořenovou zeleninou podávané s švýcarskými rösti
- Ledový salát s jablky a pečenými kuřecími prsíčky
- Karibské grilování
- Jehněčí kotletky s mátovou omáčkou a bramborovou kaší colcannon
- Jehněčí kotleta s bylinkovou krustou
- Kanec se šípkovou omáčkou a špekovým knedlíkem
- Srnčí hřbet v tramezzini s cibulovou tapiokou a libečkovou kaší
- Kuřecí kostky na žampiónech
- Předkrm ze šneků
- Korejské nudle čap če
- Špenátové kuře
- Kuře s bramborami a mrkví
- Řecké velikonoční pečené jehněčí
- Velikonoční jehně, salát z kuskusu, pesto zaatar
- Medailonky z telecí svíčkové, bylinková polenta a restovaný fenykl
- Tortily plněné kuřecím masem, tofu a mungem
- Dušená loupaná plec
- Rýžové nudle s kuřecím masem a zeleninou
- Hovězí steak s koňakovo-pepřovou omáčkou
- Krůtí prsa na způsob Vitello tonnato
- Františkův Tatarský biftek
- Hovězí Carpaccio Andrea Accordi
- Plněné kuřecí prsíčko v parmské šunce s houbovým ragú, květákovým pyré a omáčkou demi glacce s červeným vínem
- Vepřový gulášek s restovanou paprikou
- Kachní prsíčka na karamelizované šalotce s krupicovými noky
- Hovězí dušené maso na pórku
- Jehněčí kýta s medovou omáčkou, růžičkovou kapustou a šalvějovou polentou
- Pečená kuřecí prsa se zelenými fazolkami a pečeným pomerančem
- Směs na karbanátky nebo na plněné papriky
- Pikantní sezamové špízy Escobar
- Vepřová kotleta v šouletu
- Plzeňský karbonát
- Grilovaná kuřecí prsa se zelenými fazolkami a pečeným ananasem
- Králičí rolka plněná zeleninou s polentovou kaší
- Kuřecí maso s mateřídouškou
- Valašský „zoftový „guláš
- Pečené kuřecí prso v uzené šunce s restovaným kukuřičným kláskem a červenou řepou,
- Hovězí plátek s listovým špenátem, hráškem a karotkovou kaší
- Kuřecí prsa na bylinkách se zeleninovými hranolky
- Pečená kuřecí prsa v dýňových semínkách na směsi fialových brambor a muškátové dýně
- Svíčková trochu jinak
- Kuřecí špízy s jablky a hořčičnou omáčkou
- Chili con Carne s čokoládou
- Kachní prsa s karamelizovaným kaki persimon a křehkými plátky česneku
- Moderní vepřo knedo zelo
- Marinované jehněčí kotletky v česneku, grilované mini cukety s květem
- Špíz z vepřového masa
- Kuřecí řízky
- Králík na bylinkách a černém pivě
- Somerset pork
- Rýžové nudle s kokosovým mlékem
- Pečené kuře
- Pečené kuřecí prsíčko s cuketou a bramborovo-zeleninová omáčka
- Kuře na víně
- Vepřová roládka se špagetami, sušenými rajčaty, olivami a tymiánem
- Český guláš
- Telecí hřbet v parmské šunce, bramborové purée s hráškem, fenyklový koláček a omáčka z kachních jater
- Grilovaná kuřecí prsa s hráškovým pyré a pečenými minitomaty s rukolou
- Krůtí nudličky s kešu a lilkem na medu a česneku
- Kachní prsa s klementinkami
- Steačky z vepřové panenky s grilovanou zeleninou a plněnými bramborami
- Tortilla plněná kuřecím masem
- Kuře na badyánu s vínovýma švestkama
- Hermelínové kuře
- Smažené hovězí maso s paprikou a rýží s curry kořením
- Vařené kuřátko v bílé omáčce s houbami a dýní
- Jelení medailonek podávaný se šťouchanými bramborami a restovanou zeleninou doplněný čokoládovou omáčkou
- Králičí stehna na sušených švestkách
- Panang karí
- Grilované hovězí turnedos podávané se smetanovými brambory a restovanými fazolkami doplněné omáčkou
- Hovězí na tymiánu a špecle
- Hovězí závitky se šalvějí a ledový salát s medovo-hořčicovou zálivkou
- Jehněčí špíz se zázvorem a mátový jogurt
- Deli vrap s kuřecím masem a avokádem
- Pečená vepřová krkovička s hořčicí a žebrácká omeleta s cibulkou
- Italské závitky s vinnou omáčkou
- Smažené bramborové placky plněné masem, přelité hříbkovou omáčkou s lanýži
- Vídeňská tabulová špička s Kasnockem (sýrové noky)
- Kuře na paprice - grilovaná kuřecí prsíčka se smetanovou paprikovou omáčkou a těstovinami
- Pečené vepřové kolínko s jablky a jablkové pyré
- Smažený banán s krabím masem, brokolicí a sambal majonéza
- Roláda z vepřové panenky prokládaná sušeným ovocem s brusinkovou omáčkou
- Kuře na víně
- Pečená daňčí svíčková v pistáciovém kabátku s omáčkou z červeného vína
- Grilovaný jehněčí hřbet nebo kýta plněná mátou, podávaná s omáčkou z Beaujolais a bylinkovými placičkami a růžičkovou kapustou
- Krůtí prsíčka plněná kaštanovou nádivkou s batátovým pyré ochucená tympanovým máslem, podávaná se zelenými fazolky a brusinkovou omáčkou
- Králík na hořčici a houbách
- Restované kuřecí špalíky se sušeným ovocem a medovým sirupem
- Pečené jehněčí kotletky podávané na mikádu z mrkve, celeru a fazolek doplněné nokem štuchaných brambor a omáčkou z jehněčího demi-glasu
- Grilovaný králičí hřbet podávaný se zeleninovým pudinkem a omáčkou chivri
- Králík na třešních a špekový knedlík
- Brasírovaný hovězí steak podávaný se špenátovým burgulem a omáčkou ALBUFERA
- Kuře s brokolicí v bešamelové omáčce