Cestovatelská cooking show uznávané kuchařky a food blogerky Kamily Rundusové nám nabídne všechny chutě Vietnamu

V tomto díle se Kamu přesouvá místním autobusem do města Hoi An, které získalo přezdívku město lampiónů. Kamu se vydává na trhy a potkává spoustu milých a ochotných prodavačů a prodavaček, se kterými probírá jednotlivé bylinky či skladování masa. Pak samozřejmě dostane hlad a rozhodne se vyhledat vyhlášenou pochoutku tohoto města, kterou je pokrm Kao Lao. Aby objevila opravdu to nejlepší, objednává si identické pokrmy rovnou ve dvou provedeních a porovnává jejich chutě. Jelikož ji stále honí mlsná, rozhodne se vyhledat nějakou dobrou sladkou tečku. Nejvíce jí chutná smažená placka se zapečeným banánem, nepohrdne ani sladkými tapiokovými knedlíčky s náplní. Ty nám pak na závěr pořadu spolu s dalšími kamarády připraví také v Praze

 Na pomoc si přibírá vietnamskou kamarádku a průvodkyni po Sapě a profesionálního kuchaře. Společně praží oříšky, otevírají kokos a hnětou těsto. Kamila se rozhodne improvizovat a zázvorovou omáčku řádně okoření, výsledek je nad očekávání dobrý, a tak na nic nečekají a společně to vše snědí.

Recept v tomto dílu

Stopáž26 minut
Rok výroby 2015
 P ST AD HD