Přehled dílů

31
alternative text

Potrava duše & těla II (11/11 – II. řada)

alternative text

Potrava duše & těla II (10/11 – II. řada)

„Večeře pod lampou“ Pierra Bonnarda a delikátní zeleninová polévka

alternative text

Potrava duše & těla II (9/11 – II. řada)

Frida Kahlo a její „Nevěsta, děsící se pohledu na otevřený svět“

alternative text

Potrava duše & těla II (8/11 – II. řada)

Delacroix: Zátiší s humry a salát s bažantím závitkem

alternative text

Potrava duše & těla II (7/11 – II. řada)

Pistáciový dortík, vyrobený z čaje

alternative text

Potrava duše & těla II (6/11 – II. řada)

„Poslední večeře Páně“ a jídelníček, který se zapsal do dějin

alternative text

Potrava duše & těla II (5/11 – II. řada)

Jak bude vypadat kuchyně budoucnosti?

alternative text

Potrava duše & těla II (4/11 – II. řada)

Veronese: Svatba v Káně a jídlo jako divadelní představení

alternative text

Potrava duše & těla II (3/11 – II. řada)

Hodinky vévody z Berry a nabídka z jeho jídelníčku

alternative text

Potrava duše & těla II (2/11 – II. řada)

Rembrandt a pokrm plný síly a elegance

alternative text

Potrava duše & těla II (1/11 – II. řada)

Renoirův „Bál v Moulin de la galette“ a roztančené menu

alternative text

Potrava duše & těla (12/20 – I. řada)

Buffetovo Zátiší s rajčaty a třešněmi

alternative text

Potrava duše & těla (20/20 – I. řada)

Velázquez a jeho „Prodavač vody“ jako kulinářská inspirace

alternative text

Potrava duše & těla (19/20 – I. řada)

Zátiší se sýry, mandlemi a preclíky

alternative text

Potrava duše & těla (18/20 – I. řada)

„Mlékařka“ Jana Vermeera jako gastronomická inspirace

alternative text

Potrava duše & těla (17/20 – I. řada)

Japonský způsob, jak pokrm vyšperkovat michelinskou hvězdičkou

alternative text

Potrava duše & těla (16/20 – I. řada)

Van Goghovi Jedlíci brambor inspirovali prestižní restauraci z Auberge

alternative text

Potrava duše & těla (15/20 – I. řada)

Paul Gauguin a jeho první obraz z Tahiti „Jídlo“ neboli „Banány“

alternative text

Potrava duše & těla (14/20 – I. řada)

Palačinky, briošky a Pieter Artensen

alternative text

Potrava duše & těla (13/20 – I. řada)

Postimpresionista Max Liebermann a jeho Ženy v konzervárně

alternative text

Potrava duše & těla (11/20 – I. řada)

Warhol a hamburger

alternative text

Potrava duše & těla (10/20 – I. řada)

Arcimboldo a Čtvero ročních období

alternative text

Potrava duše & těla (9/20 – I. řada)

Kromaňonská jeskyně Lasko, siven alpský a sobí filety

alternative text

Potrava duše & těla (8/20 – I. řada)

„Jedlíci ricotty“ renesančního mistra V. Campiho a sýrové hody

alternative text

Potrava duše & těla (7/20 – I. řada)

Brueghelova Selská svatba a belgická kuchyně

alternative text

Potrava duše & těla (6/20 – I. řada)

Královské jídlo Ludvíka XIV.: holoubata na žampionech a vanilkový řez Mille-feuilles

alternative text

Potrava duše & těla (5/20 – I. řada)

Gastronomie podle Chardina a jeho obrazu „Kachna s pomerančem“

alternative text

Potrava duše & těla (4/20 – I. řada)

„Hostina s ústřicemi“ královského malíře Ludvíka XV. a poprvé i se šampaňským

alternative text

Potrava duše & těla (3/20 – I. řada)

Asterixova galská hostina

alternative text

Potrava duše & těla (2/20 – I. řada)

Gastronomie podle obrazu Normana Rockwella „Svoboda od nedostatku“

alternative text

Potrava duše & těla (1/20 – I. řada)

Michelinský kuchař změří síly s obrazem „Snídaně v trávě“