31 minut

9. července 2011

Obsah dílu

Headlines — Karlovarský a Ústecký kraj - dva regiony, kde se nejhůř jezdí — Co plánuje nový ministr dopravy — Libyjské děti čekají na operaci — MFF končí — Opozice požaduje vyšetřování bulvárního skandálu — Zbrojaři: Stát na nás zapomněl — Nebezpečná křižovatka — V Teplicích se střílelo — Otazníky nad reklamou — Historický klenot z půdy — Přerostlá zeleň brání ve výhledu — Superbiky v Brně — Nižší dávky pro dlouhodobě nepracující — Konec jedné kapitoly dobývání vesmíru — Habura má kopii kostela

Části dílu

00:22
Headlines
    Přehled zpráv
    00:58
    Karlovarský a Ústecký kraj - dva regiony, kde se nejhůř jezdí
      Řidiči v Karlovarském a Ústeckém kraji jsou za pět let existence bodového systému nejčastěji bodovaní. Nejlépe se naopak jezdí na Pardubicku.
      02:58
      Co plánuje nový ministr dopravy
        10 miliard navíc na stavbu dálnic hodlá v rozpočtu na příští rok vybojovat ministr dopravy Pavel Dobeš z Věcí veřejných. Drží tak prapor, který zvedl jeho předchůdce Radek Šmerda.
        05:10
        Libyjské děti čekají na operaci
          Trojice nemocných dětí, které přiletěly z Libye v rámci programu Medevac, se v nemocnici Motol připravuje na operaci.
          07:07
          MFF končí
            Živý vstup Jakuba Železného
            10:03
            Opozice požaduje vyšetřování bulvárního skandálu
              Okamžité a detailní vyšetření praktik britského bulvárního týdeníku News of the World žádá tamní labouristická opozice. Hraje se podle ní o čas.
              12:36
              Zbrojaři: Stát na nás zapomněl
                Čeští zbrojaři si stěžují, že stát neplní, co slíbil, a zapomněl na ně při jednání se Spojenými státy. Dodnes nehotovou smlouvu, která měla americký trh otevřít, začalo Ministerstvo obrany chystat před čtyřmi lety během vzájemného radarového namlouvání.
                14:17
                Nebezpečná křižovatka
                  Policie chce na křižovatce s přívlastkem smrti u Kojetína na Přerovsku nový kruhový objezd, úředníci se nemůžou domluvit, kdo ho zaplatí.
                  16:21
                  V Teplicích se střílelo
                    V centru Teplic se dopoledne střílelo. Šestačtyřicetiletý muž brokovnicí ohrožoval kolemjdoucí i policisty. Během přestřelky se zřejmě sám poranil na ruce. Nikdo další zraněn nebyl.
                    16:38
                    Otazníky nad reklamou
                      Bonbony slibující potřebné vitamíny, přezdravá čokoláda a mléčné výrobky zaručující zázraky. Nic z toho byste už v příštím roce z reklamy slyšet neměli.
                      18:30
                      Historický klenot z půdy
                        80 let starou neobvykle rozměrnou oponu našli řemeslníci na půdě strakonického hradu. Historiky zarazilo, jak je zachovalá.
                        20:28
                        Přerostlá zeleň brání ve výhledu
                          Strojvůdci varují - na mnoha železničních úsecích jim cloní přerostlé stromy, kvůli nimž nevidí včas návěstidla nebo přejezdy. Správci tratí nestačí zeleň vysekávat - jak tvrdí i kvůli tomu, že mají na údržbu míň peněz.
                          22:11
                          Superbiky v Brně
                            Brno oblehli fanoušci motorek. Masarykův okruh hostí mistrovství světa superbiků a první diváckou vlnu zvládl bez potíží.
                            23:38
                            Nižší dávky pro dlouhodobě nepracující
                              Slovensko chystá další reformu sociálního systému. Rodiče, kteří dlouhodobě nepracují, můžou přijít až o polovinu příspěvků na děti.
                              25:45
                              Konec jedné kapitoly dobývání vesmíru
                                Nejen start - celá mise raketoplánu Atlantis - poutá neobyčejnou pozornost. Tímhle letem končí třicetiletá, nebývale drahá kapitola amerického dobývání vesmíru.
                                28:44
                                Habura má kopii kostela
                                  Východoslovenská Habura postavila věrnou kopii původně svého kostela, kterou před druhou světovou válkou koupil Hradec Králové.
                                  Přehrát celé video
                                  Stopáž30 minut
                                  Další díl
                                  10. července 2011

                                  Přehled dílů

                                  Stopáž55 minut

                                  16. dubna

                                  Headlines — Schůzka premiéra Fialy s Bidenem — Vojenská pomoc Ukrajině a Izraeli — Setkání s krajany a návštěva utkání NHL — Jednání poslanecké sněmovny — Ceny řezaných květin — Provoz Liberty Ostrava — Kniha připomíná dílo a život Vladimíra Boudníka — Izraelská odveta za útok Íránu — Slovenský premiér odmítl evropský migrační pakt — Vyšetřování útoku v Sydney — Soud s psychiatrem Cimickým — Podpora biodiverzity v české krajině — Do hor se vrátila zima — Změny v zákoníku práce — Vývoj nezaměstnanosti — Návrat do práce po rodičovské dovolené — Jednání o zdanění tichého vína — Přijímací zkoušky na gymnázia — Konference konzervativců a nacionalistů v Bruselu — Vztahy Číny a Německa — Prezident ve Zlínském kraji — Návštěva prezidenta Pavla ve Zlínském kraji — Podvodné vstupenky na MS v hokeji — Požár burzy v Kodani — Nedostatek kapitánů pro přívozy — Spory o nová kasína v Chrášťaněch u Prahy — Rozpad liberecké koalice — Začala rybářská sezona

                                  16. 4. 2024 na ČT1
                                  Stopáž55 minut

                                  16. dubna

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  16. 4. 2024 na ČT24
                                  Stopáž55 minut

                                  15. dubna

                                  Premiéra Fialu čeká jednání v Bílém domě — Ekonomická spolupráce USA a ČR — Schůzka Bidena s Fialou — Dar pro prezidenta Bidena — Odbory chystají protesty proti vládě — Rozdíly v příjmech mezi ženami a muži — Rezignace libereckého náměstka — Inscenace Štíři z února — Následky íránského útoku na Izrael — Dopady útoku — Tenisový svaz má vrátit dotace — Přípravy nového ročníku StarDance — Šíření černého kašle — Výhrady Evropské komise ke krokům slovenské vlády — Péče o lidi s poruchou autistického spektra — Plán na stavbu kasina v Chráštanech — Občané chtějí referendum o kasinu — Hazard v Česku — Soud s americkým exprezidentem Trumpem — Stížnosti na dristribuci léků — Výuka autoškoly ve virtuální realitě — Oprava historické kašny v Táboře — Vloupání do domů — Lužní lesy pod ochranou CHKO — Rvačka v gruzínském parlamentu — Pět let od požáru katedrály Notre-Dame — Koncert Collegia 1704

                                  15. 4. 2024 na ČT1
                                  Stopáž55 minut

                                  15. dubna

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  15. 4. 2024 na ČT24
                                  Stopáž49 minut

                                  14. dubna

                                  Krize na Blízkém východě — Íránský útok na Izrael — Eskalace napětí — Reakce z Blízkého východu a USA — Situace Čechů v Izraeli — Íránský útok odsoudili i čeští politici — Reakce premiéra Fialy — Petr Fiala na cestě do USA — Program cesty — Očekávání od návštěvy premiéra v USA — Fialova návštěva v Bílém domě — Vrácené peníze za léky — Ochranný limit na doplatky za léky — ANO a SPD — Volební model — Dva muže zranil na Slovensku medvěd — Nadprůměrně teplý víkend — Počasí a úspory na vytápění — Agresivita a fyzické napadání na ulicích — Agresivní chování — Výtržnictví — Agresivita v nemocnicích — Základní sleva na poplatníka — Útoky na Ukrajině — Mezinárodní legie na Ukrajině — Jarní potravinová sbírka — Candáti v Lipně bojují o přežití — Etický kodex ve sportu — Muzeum ve Studenci na Třebíčsku — Digitalizované sbírky Národní knihovny

                                  14. 4. 2024 na ČT1
                                  Stopáž49 minut

                                  14. dubna

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  14. 4. 2024 na ČT24
                                  Stopáž50 minut

                                  13. dubna

                                  Vedení ODS — Kongres ODS — Vizitka ODS — Strategie ODS — Reakce na zvolení Petra Fialy — Celostátní konference SPD — Ohlasy na znovuzvolení Tomia Okamury — Vizitka SPD — Důvěra v politickou reprezentaci — Ruské posílení pozic na Ukrajině — Následky útoků na ukrajinské elektrárny — Omezení na D10 kvůli bourání mostu — Zájem o prémiová paliva — Biden o napětí mezi Íránek a Izraelem — Útok v australském obchodním centru — Kompenzace za slevy na jízdném — Mimořádná aktivita klíšťat — Zabezpečení kol proti krádežím — Potravinová sbírka — Ročníky potravinové sbírky — Nákupy dárců a co ve zásobách chybí — Sňatky párů stejného pohlaví — Opravy u dálnice D46 — Očekávání Rusů — Soud s Donaldem Trumpem — Inaugurace olomouckého arcibiskupa — Tragický pád lanovky v Turecku — Vyschlé studny na Táborsku — Česká stopa v genové terapii — Odemykání Vltavy v Českém Krumlově — Příběh Casanovy na jevišti divadla Rokoko

                                  13. 4. 2024 na ČT1
                                  Stopáž50 minut

                                  13. dubna

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  13. 4. 2024 na ČT24
                                  Stopáž54 minut

                                  12. dubna

                                  Sněmovna schválila růst příspěvků na péči — Výše příspěvků — Počet lidí pobírajících příspěvek na péči — Izrael se připravuje na odvetu Íránu — Další ruské útoky na ukrajinskou energetickou infrastrukturu — Kauza Čapí hnízdo se vrací k soudu — Pátrání po ozbrojených útočnících — Oživení hypotečního trhu — Stavební spoření — Debaty o potratech v Polsku — Působení proruské manipulační sítě — Česká vážná hudba na Britských ostrovech — Jednání ministra Jurečky s odbory — Počet zadržených tranzitních migrantů — Sázení brambor a cibule — Nehody na železnici — Nebezpečná jízda v protisměru — Nové mládě gorily v pražské zoo — Gorily patří spolu i se šimpanzi mezi nejbližší příbuzné člověku — Ohrožená zvířata a rostliny — Obvinění Petra Syrovátky — Začaly přijímací zkoušky — Povodně v Rusku — Tchajwanská civilní obrana — Odpad míří do lesa — ČKD Blansko Holding v insolvenci — V Česku chybí dárci krve — Nehoda autobusu — Průzkum věznice v Uherském Hradišti — Dětští uprchlíci z Ukrajiny bez doprovodu — Otevření památníku v Letech — Výtvarník Pavel Čech v Topičově salonu — Výročí Karla Kryla

                                  12. 4. 2024 na ČT1
                                  Stopáž54 minut

                                  12. dubna

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  12. 4. 2024 na ČT24

                                  Události na sociálních sítích

                                  Napište nám