27 minut

20. prosince 2015

Obsah dílu

Velká Británie: Sandwichovy ostrovy — Sýrie: Maaloula — Slovensko: Zlaté Moravce

Části dílu

00:51
Sandwichovy ostrovy
    Je pár dnů před Vánocemi a my pro vás máme opravdu unikátní cestovatelský dárek. Autoři následující reportáže a účastníci fotografické expedice nás vezmou na místa, která doteď vidělo na vlastní oči jen málo lidí. Skutečná exotika ale nebyla zadarmo. Máme pro vás dlouhou cestu po moři i riskantní vylodění. Troufnu si říct, že ostrov Vindication můžete takto důvěrně poznat jenom s Objektivem.
    11:43
    Maaloula
      O Sýrii se v posledních době mluví převážné kvůli válce, která tuto krajinu ničí. My teď vyrazíme na místa, kterým se konflikt sice nevyhnul, ale cíl naší cesty bude souviset s Vánocemi. Městečko Maaloula je jedno z posledních míst na světě, kde se zachoval jazyk biblického Ježíše Krista, kterého narozeni budou za několik dní slavit všichni křesťané na světě. V těžko zkoušeném regionu natáčel štáb České televize.
      19:22
      Zlaté Moravce
        Pečete už cukroví na Vánoce? My pro vás máme teď něco, co by se mohlo hodit po svátcích. David Miřejovský vyrazil do Zlatých Moravcí. Vyrábí se tam lehce stravitelný chléb. Víc už Davidova reportáž.
        25:21
        Soutěž
          Přehrát celé video
          Stopáž28 minut
          Další díl
          27. prosince 2015

          Objektiv na sociálních sítích

          Napište nám