27 minut
Terra musica

2. listopadu 2011

Obsah dílu

John Cage a Philip Glass v podání severočeských filharmoniků — Autorský balet Roberta Balogha Frida — Houslista Jan Mráček — WeiLong Tao v Českém Krumlově

Části dílu

00:54
John Cage a Philip Glass v podání severočeských filharmoniků
    Severočeským filhamonikům nechybí dramaturgická odvaha a vynalézavost, když novou sezónu úspěšně zahájili nejen Bachem a Skrjabinem, ale i díly současných autorů Johna Cage a Philipa Glasse.
    07:09
    Autorský balet Roberta Balogha Frida
      Do regionů nahlédneme i díky dramaturgii Stavovského divadla, které uvedlo autorský balet Roberta Balogha Frida. Obrazy na motivy ze života surrealistické malířky Fridy Kahlo zinscenoval baletní soubor Moravského divadla Olomouc.
      13:14
      Houslista Jan Mráček
        Představíme i mladého, nadějného interpreta - tentokrát houslistu Jana Mráčka, který se mimo jiné může pochlubit i tím, že se stal nejmladším laureátem v historii prestižní mezinárodní soutěže Pražského jara.
        21:00
        WeiLong Tao v Českém Krumlově
          Letošní původní inscenace Jihočeského divadla pro MHF Český Krumlov na otáčivém divadle s José Curou přechází nyní do běžného divadelního provozu, a to s výborným WeiLong Tao v hlavní roli. Je těžké plenérovou inscenaci převést do divadelního prostoru? A v čem je jiná? Na to vše vám odpoví první listopadové vydání magazínu Terra musica.
          Přehrát celé video
          Stopáž27 minut
          Další díl
          16. listopadu 2011

          Terra musica na sociálních sítích

          Napište nám