Když vaření je láska a naopak… Za jeden víkend v Paříži překoná Dita závratě a vyjede na Eiffelovku – pak se vrhne na francouzskou kuchyň. Přímo ve městě lásky. Režie David Ondříček

Obsah dílu

Přehrát vše

Dva dny stačily Ditě a jejím bratrovi Honzovi, aby okusili kdejakou slast, kterou nabízí Paříž na každém kroku. Ochutnali makronky, seděli v kavárně na malinkém a krásném pařížském náměstí, nakupovali na trhu, projeli se na kole podél Seiny… Všechny ty krásné chvíle – kromě závratí na vrcholu Eiffelovky – se pak vešly do několika typických francouzských jídel, která Dita Honzovi uvařila: hovězí po burgunsku, créme brulée, croque-monsieur a salát. Jídlo korunované krásou Paříže.

Recepty v tomto dílu

Hovězí po burgundsku
Croque-monsieur a salát s medovo-hořčičnou zálivkou
Crème brûlée s bobkovým listem
Stopáž25 minut
Rok výroby 2013
 P ST HD