Postavy

Vít Rohr
Štěpán

Vít Rohr

Nikam se netlačí, nic pořádně neřeší, nikam se pořádně nedostal. Nechal se zatím vyhodit ze třetí vysoké školy, opustila ho další slečna, nemá práci ani bydlení. Na své šedivé bundě má podivný mastný flek, asi se něčím pokecal. Ale kdyby trochu chtěl, třeba by se z toho všeho vyhrabal. Jenže on se zatím spíš přehrabuje.


Nejpodivnější chatař na světě. Strašidelně se objevuje na nečekaných místech, rychle se kamarádí a má smutné psí oči. Pronáší zásadní úvahy o životě, někdy zatraceně přesné, jindy zcestně doslovné. Možná za to může ta placatka, kterou s sebou nosí a ze které pořád upijí.


Jakub X. Baro
Ready

Jakub X. Baro

Původně Radovan, ale všichni mu říkají Ready. „Vždy připraven“ je jeho životní motto a to ani nechodil do skautu! Je vždycky tam, kde má být, rozdává dobrou náladu, jezdí parádně ojetým vozem. Když na něj trochu zatlačíte, zjistíte, že se malinko stydí. Ale víš co, pohoda, klídeček, seber spacák a pojeď s jeho partou na chatu.


Tereza Konrádová
Romana

Tereza Konrádová

Readyho životní láska. Hledal ji dlouho, nakonec ji našel v místní sámošce u regálu s konzervama. Hlavně proto, že v té sámošce pracuje a ty konzervy musí každý den přerovnávat. Když skončí s konzervama, jde na jogurty, pak salámy, pak paštiky. Jen nerada rovná ryby, z toho smrdí ruce.


Hodně prímová společnice. Půjde s tebou na večeři, půjde s tebou nakupovat, odvede si tě do své luxusní ložnice. Vznáší se v načechraném kabátku, vyžehlených vlasech, popíjí stylové brazilské koktejly a touží cestovat po Asii. Nebo Americe. Nebo po tom dalším kontinentu, co začíná na A… Jen pozor, ať si moc nevšímá tvých kamarádů. A ona je hodně všímavá…


Přenosná lidská kalkulačka. Týpeček, který zná výsledky dřív, než dořekneš zadání. Do pantoflí nosí ponožky, na sebe hodí župan a jde se tak procházet po kolejích na Strahově. Styl je to diskutabilní, ale ty pantofle a ponožky po tatínkovi se schovají pod stolem, až konečně sežene místo v prestižním bankovním ústavu.


Jiří Šimek
Pepé

Jiří Šimek

Nejúspěšnější operátor v callcentru. Má rekordní prodeje, uzavře většinu smluv. Má totiž geniální strategii: vůbec nemluví. Zákazníci netuší, co se děje, čekají na odhalení nabídky. Ale on mlčí. Dlouze. Když z něj pak něco vypadne, všichni po tom skočí. A slečny především!


Tereza Nádvorníková
Pája

Tereza Nádvorníková

Pepého životní láska. Zatímco všechny předchozí ženy Pepému něco říkaly, ona neříká nic. Komunikují spolu beze slov, intuitivně, klape jim to maximálně. Jsou stejně vysocí, mají stejné vlasy, stejné oči. Vlastně jsou živým důkazem, že lze najít naprosto ideálního partnera.


Aneta Krejčíková
Patricie

Aneta Krejčíková

Po Pepém nejproduktivnější operátor v callcentru. Naprostá mistrině multitaskingu, zvládá několik hovorů najednou a ještě si stíhá malovat nehty a ještě stíhá na stole pohladit svou oblíbenou figurku surikaty. K mužům přistupuje stejně jako k zákazníkům, ale uzavírá s nimi pouze krátkodobé smlouvy.


Jana Krausová
Marie

Jana Krausová

Karlova femme fatale. Tak krásná, že se mu to možná jenom zdá. Nebo je jeho vzpomínkou, která pozvolna vybledává? Každopádně tam něco nehraje. Má totiž strašidelnou chatu, oči, ve kterých se dá utopit a vaři vynikající kachničku se zelíčkem. Pozor, pozor!


Lukáš Pavlásek
Policista

Lukáš Pavlásek

Velký fanoušek Bruce Willise, zvláště ve filmu Smrtonosná past. Kvůli tomuto filmu také vystudoval policejní akademii, měl excelentní výsledky a po zásluze získal prestižní místo pochůzkáře v obci Sedmihoří. Hlídá a reguluje dopravu na opuštěné křižovatce, kde nic nejezdí a nic nepojede.


Hvězdička blýskavá, má život svázaný s tím Štěpánovým. Objeví se, když Štěpán potřebuje pomoct. A pomůže mu! Pak na dlouho zmizí a vynoří se opět ve správnou chvíli, na správném místě, dokonce s obloženou houskou v ruce! Je to slečna anděl, skoro přízrak, nejvíc fajnová a sympatická.


Matěj Ruppert
Manager call centra

Matěj Ruppert

Tenhle frajer má všechny business strategie zmáknutý jako nikdo jiný. Kolem zaměstnanců tančí, poskakuje, hýbe se jako robot. Vyhodnocuje, analyzuje a ještě si u toho hází tenisákem. Zkus odfláknout jeden telefonát a sleduj, co se přihodí!