26 minut

Obsah dílu

Hříšní lidé města pražského — Hyde park — Hovory H

Části dílu

01:17
Hříšní lidé města pražského
    Seriál Hříšní lidé města pražského, který Československá televize vysílala koncem 60. let, se stal doslova fenoménem. Následovaly čtyři celovečerní filmy a později i série nazvaná Panoptikum města pražského. Téměř se stejnými herci a stejnými tvůrci pod režijní taktovkou Jiřího Sequense a podle námětu Jiřího Marka.
    09:26
    Hyde park
      Hyde Park ČT24, který reflektuje současný světový trend „open journalism“, patří k nejúspěšnějším a nejsledovanějším pořadům ČT24. Diváci se od začátku aktivně podílejí na tvorbě formátu i jednotlivých dílů a účastní se tak veřejné diskuse. Zapojovat se mohou prostřednictvím webového formuláře, sociálních sítí, telefonu, sms, skypu či mobilní jednotky v terénu.
      16:59
      Hovory H
        Proč skončily v roce 1971 Hovory H, vlastně nikdo neví. Domnívám se, že byly přespříliš intelektuální, divácky naprosto nadšeně sledované. A to si myslím, že tenkrát ta garnitura a vedení Československé televize si nepřálo. Hovory H s Miroslavem Horníčkem a jeho hosty se staly kultovním pořadem, na který vzpomínali diváci ještě mnoho let po jeho ukončení. V roce 1990 se příznivci pořadu dočkali jeho vzkříšení v podobě Hovorů H ještě po dvaceti letech a o 6 let později ještě labutí písně v podobě Hovorů H z Paláce K.
        Přehrát celé video
        Stopáž26 minut
        Další díl
        Ch a J

        Napište nám