15 minut
Máte mě!

10. dubna 2011

Obsah dílu

Když je bita imunita — Mini, midi nebo maxi? — Kočka se psí povahou v kůži ocelota

Části dílu

00:58
Když je bita imunita
    První příběh je o maďarském ohaři Maje. Jednoho dne Maja nemohla otevřít tlamu. Napřed, aby vzala míček, pak už ani k jídlu a pití.
    Zkoumaly se zuby, zkoumalo se kde co. A nic. Nakonec specialista diagnostikoval poměrně vzácné autoimunitní onemocnění. A překvapivý byl i průběh léčby. Další příběh ze série těch, kde se vyplatila strastiplná cesta hledání správné diagnózy…
    04:51
    Mini, midi nebo maxi?
      Žijeme v době, kdy vepřík není zas tak neobvyklý domácí mazlík. Dokonce možná přichází do módy. Ovšem pozor na značku mini. Vypadá to, že skutečná miniprasátka se u nás zatím nezabydlela. A jak vypadá život s devadesátikilovou paní sviní? Inu, může to být i docela dobrodružství.
      11:35
      Kočka se psí povahou v kůži ocelota
        Mladé kočičí plemeno ocicat bylo v USA vyšlechtěno v 80. letech, u nás žije ještě mnohem kratší dobu. Kočičky jsou zajímavé nejen zbarvením, ale hlavně povahou. Rozhodně by o nich mohl přemýšlet ten, kdo by rád pejska, ale obává se, že by nezvládal venčení. Ocicati přijdou na zavolání, rádi aportují, doprovodí vás i na procházku. Ale pozor, nejsou to samotáři. Takže jste–li zvyklí zdržet se v práci, berte rovnou po dvou.
        Přehrát celé video
        Stopáž14 minut
        Další díl
        17. dubna 2011

        Máte mě! na sociálních sítích

        Napište nám