Pestré rodinné pásmo, složené z klasických televizních pohádek a premiérových kabaretů

Pestré rodinné pásmo, složené z klasických televizních pohádek a premiérových kabaretů. Moderátor Marek Němec se tentokrát vydá s kamerou do světa, aby se zeptal těch, kteří nemohou kvůli zaměstnání trávit Silvestra doma s rodinou, co by chtěli pro své děti pustit v televizi. A my se následně budeme pokoušet jejich přání vyplnit.

Silvestrovské dopoledne plné pohádkových hitů odstartují Večerníkoví hrdinové - Rákosníček, Spejbl s Hurvínkem a neodolatelný Krteček.

Pokračovat budeme Silvestrovským magazínem Jů a Hele, který nese název Plyšování časem. Dozvíme se například, jak se připravovali na Silvestra pralidé v době ledové, jak vítal Nový rok praotec Čech, co se dělo v silvestrovské noční Praze na počátku zlatého věku alchymie roku 1599 a nebo, co si zpíval na Silvestra Antonín Dvořák!

Potom přijde na řadu Kašpárek v rohlíku a jeho pořad pro diváky od 5 do 105 let. Jedná se o vskutku neodolatelnou směs písniček ve stylu bejbypanku a nápaditých a hlavně chytrých divadelních výstupů.

Ani v silvestrovském dopoledni nesmí chybět pohádka. Zvolili jsme televizní klasiku, jejíž název okamžitě naskočí snad každému, připomeneme-li alespoň některé z písniček: "Dělání, dělání", "Hlupáku, najdu tě", "Statistika nuda je" a další. Samozřejmě se jedná o kultovní televizní pohádku Princové jsou na draka.

Čím silvestrovské dopoledne tentokrát vyvrcholí? Premiérou speciálního silvestrovského vydání Kabaretu z maringotky, který se tentokrát jmenuje Náš báječný večírek. Uslyšíte celou řadu původních písniček, ale uvidíte i dojemnou upíří lovestory, zúčastníte se poněkud překvapivé návštěvy Hollywoodu, budete svědky výpočtu rovnice geniálního fóru a také zjevení senzační pravdy o Krkonošských pohádkách. To vše strávíte s Lucií Černíkovou, Markem Němcem, Tomášem Pavelkou a Klárou Sedláčkovou - Oltovou. Náš báječný večírek se odehraje v režii Antonína Vomáčky.

Napište nám