Neděle 11. 11. 2018 po půlnoci

Do "zlatého fondu" klasických českých jídel patří vedle svíčkové také pečená husa nebo kachna. A samozřejmě kynuté buchty, třeba s povidly. Paní Oxana vaří ráda a dobře, střídá ruskou kuchyni s obecně využívanými recepty, mezi nimiž nechybí např. těstoviny na všechny způsoby nebo zelenina. Na českou klasiku si ale zatím netroufla. Teď se rozhodla, že to konečně jednou musí zkusit, ovšem s profesionální pomocí, a povolala Kuchařskou pohotovost. A hned také pozvala na večeři přátele, aby posoudili, jestli se kachna bude rozplývat na jazyku a buchty budou jako peříčko.

Recepty

Příští zásah

Fotografie

Svíčková pro Alberta

11. 10. 2008 17:25 ČT1

Představte si, že čekáte vzácnou návštěvu z Anglie, váš zahraniční host je mimořádně velký labužník, miluje klasickou českou kuchyni, má o ní jen to nejlepší mínění a dokonce je pro ni ochoten…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení

Fotogalerie zatím neobsahuje žádné fotografie.