Úvod

Sobota 9. 11. 2019 po půlnoci

Do "zlatého fondu" klasických českých jídel patří vedle svíčkové také pečená husa nebo kachna. A samozřejmě kynuté buchty, třeba s povidly. Paní Oxana vaří ráda a dobře, střídá ruskou kuchyni s obecně využívanými recepty, mezi nimiž nechybí např. těstoviny na všechny způsoby nebo zelenina. Na českou klasiku si ale zatím netroufla. Teď se rozhodla, že to konečně jednou musí zkusit, ovšem s profesionální pomocí, a povolala Kuchařskou pohotovost. A hned také pozvala na večeři přátele, aby posoudili, jestli se kachna bude rozplývat na jazyku a buchty budou jako peříčko.

Recepty

Příští zásah

Fotografie

Menu pro tatínka

23. 5. 2009 09:45 ČT1

"Chtěla bych sestavit menu pro opravdové labužníky, kteří nemají v lásce novodobé pokrmy. Chtěla bych připravit příjemnou večeři nebo oběd pro svého tatínka, který patří mezi starší generaci a…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení

Fotogalerie zatím neobsahuje žádné fotografie.