Přehled dílů
Králíka nechci! Uvidíme!
Nakládání králičího masa — Králičí vývar s krupicovými noky — Mrkvový dort — Pečený králík po italsku
Divný název pro jídlo
Španělský ptáček — Indiánci — Ruské vejce s vlašským salátem — Americká limonáda
Když v kuchyni hoří
Flambované medailonky ze tří druhů masa- příprava — Flambovaná zmrzlina s ovocem v bílkové krustě — Tomatový dresink a pepřový dresink — Flambované medailonky ze tří druhů mas- dokončení
Lovu zdar!
Srnčí sekaná — Kulajda — Povidlové taštičky
Vůně indického koření
Jehněčí kari — Polévka milagutannir (Mulligatawny) — Restované banány s vanilkovou omáčkou
Poctivého chilli nepálí
Čokoládový krém s chilli — Salát à la Mexiko — Guacamole (Avokádová omáčka) — Hovězí nudličky s pikantní zeleninou
Bon Appétit!
Marinovaná kachní játra foie gras — Mořský jazyk se zeleninou julienne a champagne omáčkou
Večeře pro faráře
Slepičí vývar s játrovými nočky — Boží milosti — Biskupský chlebíček — Dančí kýta se smetanovo - šípkovou omáčkou
Na valašskou notu
Valašský frgál s tvarohem a jablky — Kyselica — Strapačky
Trojitá promoce
Krabí krém — Avokádový krém — Játrový krém — Kuřecí, vepřová a hovězí rolka s červenou řepou s karotkou a šalotkové brambory — Tříbarevná variace na zeppole