Jako med
Obsah dílu
Kuře pečené na medu s medovou rýží- 1.část — Šunková pěna s medovými jablky — Banánový chléb s medem a pistáciemi — Kuře pečené na medu s medovou rýží- 2.část — Zeleninový salát s medovou zálivkou
Části dílu
Recepty
Přehled dílů
Dámský dietní dýchánek
Chřestová a karotková pěna s jogurtovým přelivem — Jablečné müsli s malinami — Pangasius marinovaný v limetách se šafránovou rýží
Kuchaři a trampové
Hovězí kližka na černém pivu — Kukuřičné placky — Ovesná kaše s ovocem
Jak vychytat lososa?
Lín na modro — Losos s čočkovým salátem
Králíka nechci! Uvidíme!
Nakládání králičího masa — Králičí vývar s krupicovými noky — Mrkvový dort — Pečený králík po italsku
Divný název pro jídlo
Španělský ptáček — Indiánci — Ruské vejce s vlašským salátem — Americká limonáda
Když v kuchyni hoří
Flambované medailonky ze tří druhů masa- příprava — Flambovaná zmrzlina s ovocem v bílkové krustě — Tomatový dresink a pepřový dresink — Flambované medailonky ze tří druhů mas- dokončení
Lovu zdar!
Srnčí sekaná — Kulajda — Povidlové taštičky
Vůně indického koření
Jehněčí kari — Polévka milagutannir (Mulligatawny) — Restované banány s vanilkovou omáčkou
Poctivého chilli nepálí
Čokoládový krém s chilli — Salát à la Mexiko — Guacamole (Avokádová omáčka) — Hovězí nudličky s pikantní zeleninou
Bon Appétit!
Marinovaná kachní játra foie gras — Mořský jazyk se zeleninou julienne a champagne omáčkou