Úvod

Sobota 9. 2. 2019 po půlnoci

Med je lahůdka, kterou má kdekdo rád, ale naopak jen málokdo ho častěji využívá při vaření. Paní Jana už léta pravidelně dostává od přítele své maminky domácí med. A už by konečně ráda využila tuhle včelí pochoutku na něco jiného než pouze místo cukru do čaje nebo na chleba s máslem, jak tomu u ní doposud bylo. A na tenhle úkol si zavolala na pomoc tým Kuchařské pohotovosti. A nejen, že se chce naučit něco nového, ale navíc by chtěla jako poděkování za pravidelný přísun medu uspořádat pro maminku i jejího přítele večeři, ve které by samozřejmě hrál hlavní roli právě med.
Takže všichni se mohou těšit na jemnou šunkovou pěnu s medovými jablky, kuře pečené na medu s medovou rýží a vynikající dezert - banánový chléb s medem a pistáciemi.

Recepty

Štítky

dezert, drůbež, jablka, kuřecí maso, med, ořechy, ovoce, předkrm, příloha, rýže, studená kuchyně

Příští zásah

Fotografie

Španělské speciality

12. 9. 2009 10:00 ČT1

​Kdo by nevzpomínal na lahůdky, které ochutnal při svých cestách do zahraničí nebo na dovolené u moře. Stejně tak Barbora, která navštívila svoji sestru Vendulu, pobývající na studijní stáži ve…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení