27 minut
Auto Moto Styl

11. července 2009

Obsah dílu

Roadlook: Suzuki Grand Vitara — Roadlook: BMW 123d — Story: Silničář — Soutěž

Části dílu

01:26
Roadlook: Suzuki Grand Vitara
    Pro milovníky zimního počasí jsme jako první reportáž vybrali na jaře vysílaný test japonského SUV Suzuki Grand Vitara. Pojďte si s námi připomenout, jak se tento faceliftovaný teréňák vypořádal s čerstvě zasněženou krajinou kdesi v českých polích a lesích.
    10:49
    Roadlook: BMW 123d
      V dalším testu si připomeneme začátky. Konkrétně moderátorské začátky naší Haničky, kterou si přizval kdysi dávno Libor jako zástupkyni dámského pohlaví pro testování nejmenšího hatchbacku od BMW. A jelikož to nebyl jen tak ledajaký bavoráček, ale pěkně nadupaný a ambiciózní drobek s náhonem na zadní kola, Hanka se jaksi neudržela a.. No výsledek si připomeneme ve druhém Roadlooku.
      18:32
      Story: Silničář
        Poslední reportáž nám připomene profesi, kterou jistě všichni znáte, ale málokdo ji dokáže ocenit a uznat, jak těžká může být. Strávili jsme jeden den s člověkem, který se v zimě stará o sjízdnost našich silnic. Provedl nás po svém pracovišti, ukázal nám svoji Máňu a také nás vzal na projížďku. Co všechno ho trápí a jak mu můžete práci ulehčit i vy se mimo jiné dozvíte v reportáži z rubriky Story.
        24:27
        Soutěž
          Co převážně padalo z nebe v dnešní reportáži o Suzuki?
          A/ Sníh
          B/ Déšť
          C/ Kroupy
          D/ Trakaře
          Přehrát celé video
          Stopáž26 minut
          Další díl
          25. července 2009

          Auto Moto Styl na sociálních sítích

          Napište nám