23 minut
Auto Moto Styl

3. března 2012

Obsah dílu

Test – Citroën DS4 a DS3 Racing — Test – Mercedes – Benz E CNG

Části dílu

02:41
Test - Volkswagen Golf
    Volkswagen lidová auta umí. I když s lidovými cenami se mnohdy zrovna chlubit nemůže. Golf je toho zářným příkladem a odjakživa byl. Je to snad nejprodávanější auto v Německu, v Evropě, na světě.. alespoň podle reklam a všudypřítomných palců nahoru, kdykoliv se někde o nějakém Golfu jen zmíníte. Jsou to dobrá auta a jako taková získala nálepku etalonu. I když poněkud nudného. Jenže vedle rodinných hatchbacků umí VW vyrobit i něco mnohem zajímavějšího, než pětidvéřový Golf s TDI pod kapotou. Tomu věřte. Máme hned dva důkazy, jeden červený a druhý modrý. GTI je hodně slušný základ, ale u příležitosti 35 let výroby posílilo na 235 koní. Naproti tomu postrádá pohon všech kol. Nevadí - k dispozici je Golf R s 260 koníky a ten už jej má. Tak jdeme testovat a to na nejnovější český okruh. Vyrostl v Hradci Králové na letišti a jmenuje se jednoduše - Czechring…
    14:20
    Závod - Cestou necestou na Ještěd
      Rodinná SUV jsou většinou velká, neohrabaná a na první pohled bezpečná auta. Jenže za jejich volantem vidíme nejčastěji ženy, manželky, přítelkyně. Navíc povětšinou jezdí jen ve městech. Ještě stále však existují SUV pro chlapy. Je jím Subaru Forester. Za jeho volantem se baví i závodníci. Vojtěch Štajf a Aleš Loprais jsou každý z jiného těsta, ale za volantem Subaru Forester jsou z nich malí kluci. Tihle dva si dali závod na Ještěd. Jeden po silnici, druhý mimo ni. Kdo vyhraje?
      15:46
      Test - BMW 640D
        Obrovská luxusní kupé nevymřela. Stále jde o exkluzivní zboží za nekřesťanské peníze. Jen už své majitele dnes nemusí nutně sžrat u pumpy. Ano dnes není problém pořídit si velké luxusní BMW řady šest v naftě. Šedá barva, naftový šestiválec pod dlooooouhatánskou kapotou a poněkud stísněný interiér. To jsou hlavní znaky nového kupé pro znuděné milionáře. Zkusili jsme, jak se s ním jezdí. Tedy Petr zkusil. Nám ho ani nepůjčil.. není se čemu divit.
        20:55
        Soutěž
          Přehrát celé video
          Stopáž24 minut
          Další díl
          17. března 2012

          Auto Moto Styl na sociálních sítích

          Napište nám