23 minut
Auto Moto Styl

21. ledna 2012

Obsah dílu

Test – Range Rover Evoque Coupe — Preview – BMW řady 3 — Test – Volkswagen The Beetle

Části dílu

02:39
Test - Range Rover Evoque Coupe
    S příchodem Range Roveru Evoque se pohnuly ledy. Ne že by neexistovala produkční auta, která vypadají stejně jako koncepty. Evoque je ale první takové, které se líbí snad všem. Novinka je ve všech ohledech odlišná. Menší kupé je dražší, než větší pětidvéřák. Design provokuje a zároveň odkazuje na klasické tvary Range Roverů. S ničím jiným si jej nespletete. Petr si vzal na paškál nenápadnou šedou verzi. I s ní ale udělal parádu všude, kam přijel. Jak obstojí tahle novinka v přecpaném městě ale i v těžším terénu se dozvíte v testu.
    12:07
    Test - Volkswagen The Beetle
      Už ho všichni znáte, ale ještě jste nejspíš neměli tu čest. Řeč je o novém moderátorovi ze Slovenska. A vlastně i o jeho prvním autě, které pro Automotostyl otestoval. Rasťo Chvála vyzkoušel auto, které není zrovna vzorem pro chlapa se srdcem poháněným stooktanovým benzínem. Nový Beetle je opět retro, opět červený a opět spíš pro ženy. Na rozdíl od toho posledního však přináší sportovnější design a lepší jízdní vlastnosti. Ostatně za bráchu má modlu mezi všemi. Golf byl etalonem i při vývoji brouka a je to sakra znát. Už žádné prohřešky v ergonomii a naštěstí ani astronomické ceny. Rasťo vám ukáže, proč by jste si jej měli koupit a proč by si jej vlastně nekoupil on.
      18:34
      Preview - BMW řady 3
        V letošním roce se na nás sypou automobilové novinky z celého světa. Vybere si úplně každý. Nové BMW řady 3 patří k těm nejzajímavějším. Oproti předchůdci prý značně vyměkla, ale také přibrala na objemu. Nikoliv však na váze. Přiblížila se na dohled větším konkurentům. Trochu zklamáním by mohly být použité motory - přeplňování se s nimi potáhne bez vyjímky jako mlhavý opar. Pro někoho je tato představa lákavá, pro jiného naopak. Co dalšího čekat od nové trojky se dozvíte v Preview.
        20:46
        Soutěž
          Přehrát celé video
          Stopáž23 minut
          Další díl
          4. února 2012

          Auto Moto Styl na sociálních sítích

          Napište nám