23 minut
Auto Moto Styl

21. května 2011

Obsah dílu

Nový Volkswagen Passat — Údržba auta — Test Peugeotu 508

Části dílu

01:45
Test - Volkswagen Passat
    Málokteré auto se může pyšnit takovou tradicí, množstvím zákazníků a žádaností, jako Volkswagen Passat. Každý ho zná, každý má na něj svůj názor a to i když v něm třeba ani nejel. Passat je u nás druhým nejprodávanějším autem ve své třídě. Tím spíš všichni s očekáváním sledovali příchod nového modelu. A tím více byla většina zklamána z toho, že se na první pohled vlastně moc nezměnilo. Mnozí dokonce označovali další generaci Passatu za facelift. Chtělo by se říct, že nejsou daleko od pravdy, ale to bychom byli k Passatu nespravedliví. Je nový, lepší a opět bude patřit k lídrům svého segmentu. Více se dozvíte v našem Testu.
    12:17
    Info - Péče o supersporty
      Máte-li doma nějaký ten supersport, určitě jste už řešili otázku, jak o něj správně pečovat. V dnešním dílu vám ukážeme, že i o auto se může pečovat s láskou jako o ženu. Pro ty z vás, kteří máte jen obyčejné auto - nezoufejte, stejnou péči může dostat i váš miláček. A pokud si vyberete kvalitní firmu na ruční mytí, možná tam narazíte třeba na Bugatti Veyron. Tak jako my.
      16:44
      Test - Peugeot 508
        Doménou francouzského Peugeotu byly až doteď malé vozy, kupé-kabriolety, potažmo užitkové a MPV modely. Střední třída, konkrétně kategorie sedanů, jako by pro něj byla zapovězena. Tu ovládají německé značky. Jenže časy se mění a tak bylo načase změnit i tuto skutečnost. Alespoň to si řekli inženýři Peugeotu a navrhli novou 508ičku. Je jiná, snaží se odlišit a to i od tradičních znaků Peugeotu. Nutno říct, že to byl skvělý tah. Auto vypadá hodně originálně, s ničím jiným si jej nespletete a to je určitě dobře. Kde byste mohli zapochybovat o francouzském původu je určitě interiér. Ale to už předbíháme. Vše podstatné se dozvíte v Testu.
        21:03
        Soutěž
          Přehrát celé video
          Stopáž24 minut
          Další díl
          4. června 2011

          Auto Moto Styl na sociálních sítích

          Napište nám