23 minut
Auto Moto Styl

7. května 2011

Obsah dílu

Test – Infiniti M30d — Info – Zetor Tractor Show — Test – Suzuki Kizashi

Části dílu

02:03
Test: Infiniti M30d
    První Japonec se do Evropy dostal trochu oklikou. Infiniti, luxusní alternativa Nissanu, sbíralo dlouholeté zkušenosti za velkou louží. Teprve nedávno si japonští inženýři řekli, že také starý kontinent je na jejich modely konečně připraven a tak se i v České republice začaly objevovat vozy této značky. Testovacím modelem bylo “Géčko”, pak přišly na řadu oblíbená SUVčka. Zatím posledním a zároveň nejdůležitějším modelem je řada M. Konkurenci hledejte v BMW řady 5, Audi A6 nebo Mercedes třídy E. Má se tato pověstná trojka čeho obávat? Budeme zjišťovat v Testu.
    11:30
    Info: Zetor Tractor Show
      Na vesnici je docela běžné, že vůbec první řidičská zkušenost je za volantem traktoru. Zemědělství je tam hlavní obživou většiny venkovanů a tak nějaký ten zemědělský stroj potkáte dost často. Malým klukům se odjakživa tyto stroje líbily a tak pokud zrovna nečutali do kulatého nesmyslu na hřišti nebo nelezli někde po stromech, našli jste je právě někde u pole čekajíc na svou jízdu. Řidiči nejspíš s doměnkou, že na poli nemůžou nic pokazit, nechali ty vyspělejší dokonce řídit. Jenže Petr se k takové příležitosti nikdy nedostal. Až teď, na oslavě výročí značky Zetor. Jak mu to šlo se dozvíte v rubrice Info.
      16:02
      Test: Suzuki Kizashi
        Suzuki Kizashi ušlo před uvedením na světové trhy dlouhou cestu. První vlastní sedan střední třídy japonského výrobce by měl být přelomový. Exotický design, relativně příznivá cena, určitá vyjímečnost. To jsou atributy, kterými láká nové zákazníky. Snaží se je přetáhnout konkurenci v podobě Opelu Insignia, ale také BMW řady 3 nebo Audi A4. Vedle Octavie by podle nás mělo Kizashi tedy mnohem větší šanci, jen nemít v nabídce jediný motor a ještě s dosti omezeným výběrem výbavy. Japonci jsou holt v tomto hodně svébytní. Z pohledu českého zákazníka budeme Kizashi hodnotit v posledním testu.
        20:47
        Soutěž
          Přehrát celé video
          Stopáž23 minut
          Další díl
          21. května 2011

          Auto Moto Styl na sociálních sítích

          Napište nám