Maso

Grilování vepřové a hovězí kotlety

Nejdříve si připravíme marinádu. Kotlety necháme marinovat nejlépe přes noc. Druhý den kotlety grilujeme, průběžně mašlovačkou potíráme kotlety.

Marináda na vepřovou kotletu

olej
bobkový list
hřebíček
celá skořice
nové koření
pepř

Marináda na hovězí kotletu

olej
čerstvě drcený pepř
citronová kůra
tymián

Jablečný křen a zapékaná zelenina

květák
brokolice
brambory
strouhaný sýr
smetana
bylinky
sůl
pepř
vejce

Lehce předvaříme růžičky květáku, brokolice a brambory. Dáme do zapékací misky a zalijeme směsí: strouhaný sýr, smetana, bylinky, sůl, pepř, vejce. Misku se zeleninou zapečeme.

Další recepty Celý díl