Recepty
Zadejte hledané slovo v ingrediencích, postupech či popisech receptů:
Maso
- Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou
- Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou
- Jehněčí kebab s jarní zeleninkou
- Jehněčí řízky s celerovou kaší
- Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem
- Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky
- Šunka v petrželi
- Rolované vepřové koleno na víně
- Trhaná vepřová plec
- Sekaná se zeleninou
- Jehněčí holandský řízek
- Svíčková
- Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé
- Pečená křepelčí prsíčka s listovým špenátem, mačkanými bramborami s petrželkou v křupavém těstě, doplněné zeleninou, kaštany a silnou šťávou
- Empanady s kuřecím masem, brusinkami a mandlemi
- Kuřecí páj se žampiony a slaninou
- Roláda z kance se šípky a rukolou, petrželové pyré a karamelizované kaštany
- Liberecký špaček s bramborovou kaší se sýrem a libečkem
- Ještědský vepřový pikantní guláš na pivu s kroupovými sejkorami
- Srnčí hřbet, lišková omáčka s višněmi a bramborové krokety
- Kuře na paprice se zeleninou a karlovarskou omeletou
- Vepřová kotleta se šalvějovým máslem, sušenými švestkami a slivovicí, vaječný koláč s podzimní zeleninou
- Placky na tálu plněné tymiánovými houbami, řepou, křenem a trhaným hovězím
- Jelení řízky s dýňovými špeclemi, kapustou a hlívou
- Vepřová játra se šalvějí, brambory se slaninou a žampiony a omáčka z hrubozrnné hořčice, jablečné chutney
- Kuřecí paličky pečené à la choucroute po plzeňsku
- Kousky konfitovaného kachního stehna s pečenou bramborou, dušenou šalotkou s kmínovým olejem, liškami a tymiánem
- Zapečená krkovice s bramborami a smetanou
- Závitky z kuřecích stehýnek v medové hořčici plněné špenátem a vejci s meduňkovou kukuřicí a tymiánovými bramborami
- Kačeří prso pečené se sušenými švestkami, cuketové placky a restované žampióny
- Hovězí burger v žitném chlebu
- Steak ze pštrosa v pomerančové marinádě, pečená zelenina na plechu
- Jelení vrabec na pivu se zelnými bramboráky
- Vepřové karbanátky s pohankou, tvarůžky a kapustou se zapečenými brambory s česnekem a smetanou
- Uzený bůček pečený v medovině s kedlubnovým zelím a bramborovými pusinkami
- Teplá hovězí šunka s křenovou omáčkou, jemným knedlíkem a růžovým pepřem
- Rolované vepřové koleno na pivě s chilli, bramborová kaše s pohankou a medvědím česnekem
- Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
- Kuřecí party špízy s okurkovým coleslaw salátem
- Zeleninová zapečená tortilla s kuřecím masem
- Vepřový jazyk na cibulce s pečenou rýží a salátem z řepy
- Pomalu pečený telecí váleček s máslovými smrži, bramborovými plackami a smaženou cibulkou
- Sendvič z opečené briošky s telecími játry, vajíčkovým salátem, jarní cibulkou a slaninou
- Pečený kuřecí supreme s bylinkovým máslem, vaječnou omeletou se špenátem a jarní zeleninou se šafránem
- Rolovaný jehněčí bůček v bylinkové strouhance, restované červené zelí, bruselská kapusta a mladé petrželové brambory
- Kuřecí paličky v bylinkách, ragú z kořenové zeleniny, hrášková rýže
- Vepřová pečeně v česneku a petrželce, špenátové pyré, restované žampiony s římským kmínem a paprikové brambory
- Kuřecí závitky s houbovou nádivkou, kaše z brambor a celeru se škvarky a jarní cibulkou
- Smažený špíz s tvarůžky a klobásou v kukuřičné strouhance, nastavovaná kaše s pohankou a cibulí, cibulové čatní
- Vepřové kotlety, špenátová tarhoňa s omáčkou z piva, kapusta se slaninou
- Kuřecí paličky pečené se slaninou, bramborami a švestkami
- Křupavá rolka plněná vepřovým masem s cibulkou, houbami a kmínem, vlažný podzimní salát s kapustou, kedlubnou a houbami, kefír se solí, pepřem a oříškovým olejem
- Pavlišovský řízek, dýňové zelí a knedlíkové noky
- Kachní roláda, mrkvové zelí s rakytníkem, perníkové knedlíky
- Marinovaná krkovice, ragú z baby patisonů a hroznového vína, tymiánová majonéza
- Hřbet z muflona, pastinákové pyré, karotka s medem, hořčičným semínkem a fermentovaným česnekem, pečený bramborový dortík s hořčicí
- Vepřový bůček se ciderovou marinádou, jablečno-cibulové zelí, česnekové topinky
- Kuřecí křídla v povidlové marinádě s pečenou cibulí
- Kuřecí prso plněné bylinkovým máslem a klobásou s kroupovým ragú s houbami a červenou řepou
- Krkovice v marinádě z česneku a rozmarýnu, ragú z česneku, červené cibule a jarní cibulky s kouřovým pivem, bramborová kaše
- Vepřový tomahawk, smaženice z hub a dýně s klobásou
- Hovězí brisket se salátem coleslaw
- Trhané vepřové s kukuřičným chlebem
- Krůtí kebab se salátem z rajčat a s kaviárem z lilku
- Tatarák z uzeného jazyka a křenu na česnekových toustech
- Bramborovo-chlebové knedlíky s kedlubnovým zelí a kostkami hovězího jazyka s jarní cibulkou
- Velouté z uzeného jazyka a jarní zeleniny
- Vepřová panenka v česneku a petrželce s bramborami zapečenými s cibulí, fenyklem a gorgonzolou s jahodovou omáčkou
- Pečený vepřový bůček s kořenovou zeleninou a fenyklem, žemlový knedlík s medvědím česnekem
- Pečená křepelka s rajčaty, šalotkou a bylinkami, vlažný salát ze zelené čočky
- Kuře po myslivecku zapečené bramborovým pyré
- Terina z kachních jater (foie gras) s flambovanými jablky calvadosem
- Králičí hřbet v sušené šunce s béarnskou omáčkou a nafouknutými bramborami (pommes soufflées)
- Králičí ledvinky po dijonsku
- Kachní prso v papilotě, sladkokyselé špičaté zelí, konfitované brambory se slaninou a rozmarýnem
- Telecí hřbet s bylinkovo-máslovou strouhankou, koláček s cuketou a fenyklem, jarní zelenina, holandská omáčka
- Supreme z jarního kuřátka plněný bazalkou a sušenými rajčaty, chřestové risotto
- Jehněčí hřebínek, mrkvové pyré, glazovaný hrášek a baby karotka
- Jarní kuřátko s nádivkou, kedlubnové zelí, špenátové krupicové noky
- Hovězí chilli con carne v lokši
- Hovězí maso na pomerančích s odpalovanými noky
- Kuřecí karbanátky s česnekovou omáčkou
- Vepřová pečeně s máslovou dýní
- Steak z vyzrálého hovězího s omáčkou z pečených rajčat a piva a restované brambory
- Jehněčí hřebínek s podzimní zeleninou a jehněčí klobáskou
- Segedínský guláš z divočáka
- Kuřecí prso supreme plněné sýrem, slaninou a sušeným rajčátkem, s beskydskou bramborovou kaší se škvarky a sýrem
- Jelení hřbet s bramborovými dolfi a cibulovým zelím
- Hovězí svíčková s celerem, pečenou hlívou ústřičnou a lanýžovou majonézou
- Carpaccio z kladenské pečeně se zeleninovým salátem
- Steak z pýchavky obrovské s nastavovanou kaší a rybízovou omáčkou
- Kuře sous-vide s šumavským houbovým ragú a bramborovými resty
- Grilovaný steak z prémiového hovězího Angusu, sladkokyselý salát z krup, římského hrachu, červené čočky a pečené cukety
- Tataráček z hovězího Angusu se zauzenou paprikou, hrubozrnnou hořčicí, opečený žitný chléb, bramborový chips, majonéza z pečených paprik a škvarečky z hovězího loje
- Jemná paštika z drůbežích jater s levandulovým želé
- Pečená jehněčí kýta s brambůrkami a jahodovou omáčkou
- Rolky z vepřového bůčku plněné chřestem
- Bůček pěti vůní s dušenou jasmínovou rýží
- Roláda z vepřového bůčku s pečenými žampiony, cherry rajčaty a špenátem
- Krůtí prso s pečeným salátem a ředkvičkovým pestem
- Kuře na paprice s tarhoňou, marinovanou cuketou a červenou cibulí
- Jarní závitky s mletým kuřecím masem a zeleninou
- Hovězí s fazolemi, zeleninovým salátem, avokádovým dipem a nachos
- Bramborové ragú s vepřovým masem
- Vídeňská roštěná a opečené brambory s pažitkou
- Vepřová pečeně s čočkou beluga a kořenovou zeleninou
- Trhaný hovězí krk v kremroli, nízký roštěnec a šalotkové chutney na portském víně
- Konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou
- Rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny
- Vánoční šunka s karamelizovanými zázvorovými jablky a bramborovou kaší
- Bramborové lokše s kdoulovou marmeládou a pečeným bůčkem
- Kuřecí závitek s kořenovou zeleninou, medovým dipem a pečenými brambůrkami
- Otevřený sendvič s pikantním tvarohem, nakládanou zeleninou a uzeným hovězím jazykem
- Pečené kachní prso s dýňovo-mátovým pyré a švestkovou omáčkou s portským
- Podzimní brambory s kořenovou zeleninou a sušeným masem
- Reuben sandwich
- Stařený steak s celerovou omáčkou
- Kachní prsa s jablky na šalotkách a brambůrky na kachním sádle
- Hovězí v šafránové omáčce
- Jelení hřbet à la Stroganoff
- Srnčí ragú
- Hovězí rib eye steak s grilovanou zeleninou a pohankovým rizotem
- Grilovaný králík a ječné kroupy s grilovanou cuketou a houbami
- Vídeňský řízek
- Trhaná vepřová plec pečená v BBQ omáčce
- Kuře v máslovém toustu s koktejlovou omáčkou
- Hovězí mini burgery s kari omáčkou
- Jelení steak s chřestem, brambůrkami a vypečeným špekem
- Zapečená krkovice s bramborem, cibulí a ementálem
- Španělský ptáček
- Krůta pečená v papilotě s omáčkou z pečených paprik
- Krabička s vepřovým bůčkem pečeným v hoisinu, se zeleninovým salátem a asijskými nudlemi
- Krabička s kuřecími stripsy, zeleninou a jablkem
- Jehněčí kýta na majoránce a česneku s houbovcem
- Kuře na citronu se špenátovými kobližky
- Pečená hovězí žebra s celerovým salátem
- Jehněčí špízy s omáčkou s kapary a zeleným pepřem
- Jednohubky s křenovou pomazánkou a uzeným hovězím masem
- Tori niku uma ni
- Králík na bílém víně s batátovým krémem a brokolicí
- Pljeskavica se salátem z paprik a rajčat
- Čevabčiči
- Řecká mousaka
- Zabijačkový guláš
- Ovar
- Chateaubriand s omáčkou bordelaise a lahůdkovou zeleninou
- Katův šleh
- Vepřové karbanátky s kysaným zelím a nastavovanou kaší
- Kančí se zelím
- Hovězí rib eye steak s BBQ omáčkou z batátů, pečeného česneku a cideru
- Telecí svíčková v bylinkové krustě, pastinákové pyré, lišky na másle a glace
- Králík po francouzsku s bylinkovými knedlíčky
- Marocký tažín (tajine)
- Shepherd’s pie neboli pastevcův koláč
- Telecí kotleta s portskou vinnou omáčkou a zeleninou
- Bylinkové kuře z kotlíku
- Daňčí hřbet zapečený v listovém těstě s houbovou smaženicí a pečená červená řepa s česnekem a rozmarýnem
- Marinované vepřové koleno na černém pivu pečené v pomalém hrnci a bramborovo-zelné šišky s chilli
- Drůbeží játra peri-peri s domácím chlebem pečeným na grilu
- Jehněčí kotlety s grilovanými batáty
- Sendvič s hovězí klobásou a chakalaka omáčkou
- Hradečtí votroci
- Kapitánská svíčková
- Kuřecí roláda s vaječnou fáší
- Ayam goreng (smažené kuře)
- Telecí přírodní řízek se zeleným chřestem a pečenými rajčátky, křepelčím vejcem a vypečenou pancettou
- Pomalu pečené telecí zadní, telecí ledvina konfitovaná ve vlastním sádle, topinamburové pyré a zeleninové ragú
- Bylinková jehněčí roláda plněná špenátem a hrubozrnnou hořčicí, s brokolicí a praženou panko strouhankou
- Kuřecí sekaná pečená à la bažant s bramborovou kaší s čerstvým špenátem a smaženou cibulkou
- Tortilla plněná mletým masem, avokádem, rajčátky a koriandrovou majonézou
- Jehněčí šiš kebab na špejli a nakládaná zelenina ve slaném nálevu
- Na divoko pečená nadívaná křepelka s pyré z černého kořene
- Pikantní vepřová žebra
- Hovězí s křenovou omáčkou a žemlovým knedlíkem
- Klatovský ptáček/závitek
- Hovězí plec na zelenině a světlém ležáku se zapékanými bramborami
- Vepřový bok plněný česnekovou nádivkou a pečená dýně
- Konfitovaný bůček s celerovým salátem
- Sekaná na víně s bramborovou kaší a smaženou cibulkou
- Králík na cibuli, česneku, jablkách a bílém víně
- Telecí líčka na víně
- Zapečené brambory v alobalu s kysaným zelím a uzeným kuřetem
- Bylinková kotleta na liškách
- Srnčí hřbet s kucmochem
- Plněné papriky s telecím masem a bulgurem
- Kuřecí játrová paštika se sušenými třešněmi v koňaku
- Kuře pečené na trnu s cuketovými bramborami
- Choucroute z krůtího masa
- Kachna s jablky a opékanými tvarohovými šiškami
- Hovězí steak
- Slavnostní máčená jehněčí nožka
- Vepřový bok podle Liao Fan
- Polský boršč
- Minutkové roštěnky esterházy
- Kuřecí prso suprême, ravioli s čerstvým sýrem a chřestem
- Pečený králík na hořčici s bramborami v popelu a mrkev dušená v seně
- Grilovaný srnčí hřbet s marinovanou hruškou, vinnou omáčkou a ragú z lišek
- Glazírovaný srnčí hřbet s liškami, petrželovou pěnou a slanými lívanci
- Konfit z králíka s petrželovou nádivkou
- Vepřové koleno pečené po selsku s klouzáky
- Telecí brzlík s quinoou, ryzlinkovou omáčkou, bílým chřestem aa romaneskem
- Bažant na víně s jasmínovou rýží
- Domácí carpaccio
- Kačeří prso s bylinkovou krustou, levandulovou šťávou a baby karotkou
- Bažant na divoko podle Mirka Kaliny
- Pečený hovězí krk na zázvoru, chilli a česneku s rýžovými nudlemi
- Masovo-zeleninové stir-fry
- Kuřecí supréme s omáčkou beurre blanc, opečenými bylinkovými brambůrky a hráškovým pyré
- Marinované kachní prso „na minutku“ se salátem z červené řepy s čerstvým křenem a koriandrem
- Husa pečená na kysaném zelí s bramborami
- Srnčí kýta na smetaně podle Jiřího Kodeta
- Pečená roláda z kachny plněná hruškami s bramborovo-meduňkovými plackami
- Havajské masové kuličky s kokosovou krustou, ananasovou salsou, omáčkou a česněkovým aioli
- Havajská hovězí žebra „Kalbi beef ribs“
- Farmářské kuře s karotkovým kréme
- Pikantní dušený hovězí krk s pohankovou nádivkou
- Vepřové koleno pečené v pikantní marinádě
- Jelení kýta pečená v rozmarýnu se šípkovou omáčkou a domácími kroketami
- Pivní karbanátek s grilovanou zeleninou a petrželovou majonézou
- Hamburger se sýrem a cibulí
- Zámecký buřtguláš
- Krkovice s chlebovou omáčkou se sušeným ovocem a ořechy
- Vepřová žebra na grilu
- Perfekt burger
- Vepřový burger
- Krůtí hot dog
- Hovězí plátky na hořčici s tarhoňou
- Rolovaný králičí hřbet s mandlovou nádivkou
- Králičí hřbet zapečený v listovém těstě s pancettou, králičí ragú s liškami a batátové lasagne s mozzarellou a omáčka ze švestkových povidel
- Králičí roláda plněná fáší se švestkami, anglickou slaninou a špenátem a batátové noky s mandlemi
- Pečená krkovice rolovaná s bylinkovou strouhankou
- Pečený hovězí pupek se zauzenou solí a rozmarýnem, ragú z hnědých žampionů
- Citronovo-zázvorové kuřátko s černým rizotem a medovým fenyklem
- Slovenská domácí mortadella
- Šumavští vrabci s Uhlířovic mačkanými knedlíky a špenátem
- Jehněčí špízy s pečenou mrkví a brambůrky
- Měšce z králičích stehen plněné kořenovou zeleninou s tymiánovým bramborovým pyré
- Zapékané jehněčí ragú s lilkem, cuketou a rajčatovým konkasé
- Marinované kuřecí prso se zeleninovým bulgurem
- Presovaná terina z pečených kachních stehen s jablečným pyré a bramborovým knedlíčkem s brusinkami
- Ve slanině balená vepřová panenka s mačkanou kořenovou zeleninou a šalotkovou omáčkou
- Vepřová roláda v pivní marinádě se zadělávaným hráškem
- Vepřová panenka v mandlovo-bylinkové krustě, kaštanové pyré a šafránová červená řepa
- Pikantní kuřecí křidélka
- Galantina z husích jater s pomerančovou omáčkou
- Hovězí žebra v pivní marinádě se zelným salátem
- Kuřecí fricassée se smržovou omáčkou
- Karlovarská telecí roláda
- Šunková rolka s lososem a kaviárem
- Tenké plátky bůčku s hruškovým chutney
- Telecí kotleta s rizotem
- Šneci z pštrosí svíčkové v pancette a cuketová frittata
- Grilovaná vepřová panenka s kávovým celerem a bílým chřestem
- Špízy z vepřových jater s hořčicovou majonézou a grilovanou zeleninou
- Dušená telecí kýta s jarní zeleninou a kopřivový bulgur se smrži
- Máslová paštika z drůbežích jater
- Vepřová krkovice v chlebové krustě a zeleninové ragú s žampiony
- Bylinková krkovice s fenyklem, cherry rajčátky a tvarohovými noky
- Krkovice s cuketovým chlupatým knedlíkem a smaženou masovou koulí
- Pošírované kuře plněné nakládaným lanýžem, bílý chřest se šalotkovým máslem, rozinkami a oříškem, bramborová omáčka
- Jehněčí kebaby na tortille s koriandrovo-limetovou majonézou
- Paprikové lečo se špekáčky
- Hovězí pupek marinovaný v mořské soli a citronech, zapečené portobello s muškátovou bramborovou kaší a máslová omáčka se zeleným pepřem a koňakem
- Domácí šunka
- Skotské vejce
- Jehněčí roláda s bylinkami a jarním bramborovým salátem
- Pastrami
- Hovězí veverka na červeném víně s glazovanou karotkou
- Křepelky na divoko
- Hovězí maso na zázvoru s petrželovým bramborovým knedlíkem
- Kuličky z mletého jehněčího masa s nivou a s omáčkou z lesního ovoce
- Savojské kapustové roládky s bramborem
- Mleté hovězí maso s červenou kari pastou v briošce s domácí majonézou s koriandrem
- Vařené maso z hovězí oháňky v silném masovo-zeleninovém krému s pečenou zeleninou
- Kachna flambovaná koňakem, pečená na jalovci s červeným vínem a karamelizovanými šalotkami, s rozmarýnovými brambůrky
- Daňčí kýta s jablečnou omáčkou a máslovým toastem
- Dušený hovězí krk na zeleném pepři s dýní
- Králičí tlačenka
- Králík na smetaně se šumavským chlebovým knedlíkem
- Dršťky à la stroganoff
- Pečené kuře podle Ondry
- Selečí pečínka – Spanferkelbraten
- Penang kari
- Pečený bůček s houbovou nádivkou a lepenicí
- Kartáče
- Telecí pečeně na bílém víně se smetanovou cuketou a bylinkovou strouhankou
- Vepřovky (zavařené vepřové maso ve vlastní šťávě)
- Peruánské „arroz chaufa“ s kuřecím masem
- Peruánská plněná brambora / papa rellena
- Mladé kuře s kaší ze zauzených brambor a hořčicovou omáčkou s kuřecími jatýrky
- Papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky
- Pečené farmářské kuřecí prsíčko s avokádovou krustou, hráškové pyré a hlíva ústřičná s polosušenými rajčátky
- Kohout na víně
- Králičí stehna pečená na víně se šalotkami a bulgur s rozinkami
- Jelení hřbet s třešňovou omáčkou a ricottovými noky
- Roláda z farmářského kuřete se žemlovou nádivkou a kuřecí prsíčka sous vide
- Konfitované jehněčí s jarní nádivkou
- Telecí tatarák s muškátovou majonézou
- Kuřecí prso plněné bylinkovým máslem s rizotem z červené řepy
- Segedínský guláš
- Hovězí steak Rossini
- Kachní roláda plněná hruškami se šípkovou marmeládou
- Vepřová roláda plněná červenou řepou
- Krůtí prsa v parmezánové krustě s omáčkou z medu a dijonské hořčice
- Salát na thajský způsob se zataženým hovězím steakem
- Rib eye z bizona
- Bizoní kuličky s pikantní omáčkou
- Marinovaná bizoní žebra
- Carpaccio z bizona
- Šlehaná bramborová kaše zapečená s mletým masem
- Chuťovky z pečeného bůčku s nakládanými cibulkami
- Kachní prsíčka s marmeládou z červené řepy a sušených švestek
- Vánoční šneci
- Červené kuře
- Zvěřinová paštika s kousky kachních jater a jablkovým chutney
- Krůtí maso s ořechovou omáčkou a špagetovou dýní
- Vepřový burger v zelné housce
- Svatomartinská husa se zelno-zázvorovým pyré, dýňovým ragú a ořechovým knedlíčkem
- Šunka od kosti s ragú z červené řepy a krup s majoránkovou omáčkou
- Hrníčková sekaná s vypečeným špekem a kapustovo-kedlubnovým ragú
- Pečený králík v zelenině na pivu s chlupatým knedlíkem
- Vepřová roláda s bylinkovým pivním karamelem a křenovými brambory
- Vysoký roštěnec s omáčkou Béarnaise
- Krůtí roláda s ořechovou nádivkou a gratinovanými švestkami s gorgonzolou
- Kukuřičné kuřátko pečené v solné krustě a bylinkách s domácí houbovou nádivkou
- Panenka s grilovanou plněnou cuketou
- Hovězí pečeně na cibuli
- Holubí prsa s pórkem, fenyklem a rybízem
- Espetada
- Vařené domácí uzené ve várce z jablečného moštu a zelné ragú s bílým chřestem
- Pečená vepřová játra na šalvěji s plněnou cibulí
- Grilovaná kuřecí stehýnka s listovým salátem
- Kuřecí bylinkové prsíčko s kroupovým rizotem
- Cordon bleu
- Hovězí žebra na kořenové zelenině a pivu
- Dušené osso buco se sušenými švestkami
- Farmářský tatarák z angusu
- Staročeská sekanina
- Plzeňský karbonát
- Sata a arašídová omáčka (Sate Dan Kuah Kacang)
- Králík se zeleninou s bramoborovo-parmezánovými noky
- Králík na smetaně s uzeným jazykem, žampiony a bylinkovými knedlíčky
- Vincentovo kuře na zázvoru
- Vepřový wok v bramboráku
- Roastbeef
- Biftek v seně
- Králičí běhy na česneku a zelenině
- Vepřový špíz s bramborovými kroketami a růžičkovou kapustou
- Bramborové šátečky plněné paštikou
- Uzená srnčí panenka s marmeládou z jablek a černými ořechy
- Telecí hrudí plněné žemlovou nádivkou
- Pekingská kachna Aureole
- Zvěřinová paštika s brusinkami
- Rolka z kachny s perníkovou nádivkou s kachními játry
- Zapečené brambory s jelením ragú a uzeným sýrem
- Vepřová roláda s hrníčkovými knedlíky
- Bobo
- Anglickou slaninou plněná vepřová panenka se švestkovou omáčkou
- Rolovaný hovězí krk plněný červeným zelím se švestkovou omáčkou
- Krůtí hranolky v kukuřičném obalu se zelným salátem
- Francouzské brambory s uzeným masem
- Roštěná na česneku s kapustou a chlupatým knedlíkem
- Vepřový bok na pivu s pyré z červené řepy a houskovým knedlíkem
- Kuřecí prso s pivním máslem a fíkovou kaší
- Turecký jehněčí pilaf
- Husí prsa s makovou krustou, dýňovým pyré a bramborovým knedlíkem
- Paštika z pečené husy s jablky v karamelu
- Pečená hovězí loupaná plec s bylinkovou nádivkou a houbovou šťávou
- Hovězí biftek v suché marinádě
- Marinovaná krkovice
- Hovězí prime rib s bylinkovým pestem a restovanými houbami
- Partyzánský steak s brynzovými haluškami
- Vykrmená husí játra
- Jehněčí perkelt
- Smažené kuře se zeleninovým salátem
- Jelení hřbet pečený v bylinkách s grilovanou zeleninou a polentou
- Pečené vepřové koleno na pivu s bramborovým salátem
- Hovězí svíčková v mundurku
- Ferdův burger
- Kari steak z krkovice
- Grilované uzené koleno v zázvorově-pivní marinádě s jablkovo-křenovým chutney
- Krůta s mlinci (purica s mlincima)
- Hovězí biftek v suché marinádě
- Dušená vepřová plec na pivu se žampiony
- Grilovaná kuřecí prsa s lehkým salátem
- Králík pečený v kořenové zelenině
- Vepřové kotlety pečené v kávové marinádě
- Kebab
- Hovězí steak se sýrovou omáčkou
- Hovězí tatarák
- Kachní kapsa na rozmarýnu se zelným pyré a bramborovými šiškami
- Šoldra neboli muřin
- Velikonoční hlavička
- Vepřová plec na česneku s majoránkovými kroupami a žampiony
- Přírodní vepřový karbanátek se zeleninou nakyselo
- Hovězí roláda à la roastbeef
- Krůtí roláda s povidly, sušenými švestkami a vlašskými ořechy
- Špekové knedlíky
- Chickem Tikka Masala
- Pečená kačeří prsa s fenyklovým ragú
- Domácí prejt
- Huspenina
- Tlačenka
- Příprava k výrobě zabijačkových pochoutek
- Pečený daňčí hřbet s kaštanovým krémem a opečenou karamelovou zeleninou
- Vepřová kotleta se šalotkami na červeném víně
- Hovězí kližka na rozmarýnu se zeleninkou na pivu
- Osso buco
- Jižanské smažené kuře
- Srnčí na smetaně
- Daňčí kýta dušená s kořenovou zeleninou a bylinkami
- Zapečené brambory s ječnými kroupami
- Kreolské kuře
- Po' boy sandwich
- Zapékané papriky „vše v jednom“
- Krkovička z alobalu
- Lašské vepřové koleno
- Florentinské kuře
- Hovězí steak
- Kuřecí galantina
- Kapustové závitky s mletým masem a zeleninovou omáčkou
- Masová terina s uzeným masem a salátkem z loupaných rajčat
- Minutkový hovězí gulášek se zeleninou
- Plzeňský šukrut
- Pečené mleté řízečky
- Vařená kližka s domácí tatarskou omáčkou
- Jambalaya
- Carpaccio z jelena
- Hovězí po Uhersku
- Hovězí svíčková s bylinkovou krustou, chřestem a bolzánskou omáčkou
- Letní vepřový gulášek s grilovanou zeleninou
- Filipův letní špíz
- Masovo-kroupové knedlíčky s majoránkovou omáčkou
- Krůtí prsa s ragú z jablek a červené řepy
- Vepřový bůček na kmíně se zelím na ryzlinku a houskové knedlíky vařené v ubrousku
- Vídeňské smažené kuře
- Falešná svíčková s koprovou omáčkou
- Vepřová játra na kmíně se šunkovou rýží
- Vepřové závitky s masovou nádivkou
- Pražská uzená kýta v medu a chilli
- Hot dog s grilovanou krkovicí v medové hořčici
- Kuře Marengo
- Zadělávaný zelený a bílý chřest s telecí pečení
- Grilovaná bylinková sekaná s vepřovými játry
- Špízy z mletého masa s koriandrem, chilli a zázvorem
- Klasický hovězí burger
- Kuřecí křídla v čaji s chilli
- Vepřový bok plněný bramborovou nádivkou
- Mleté maso v županu
- Krkovice plněná špekovým zelím
- Paštika z králíka
- Králičí stehno se špenátovou nádivkou
- Velikonoční mix grill
- Zeleninový eintopf s klobásou
- Vepřová rolka s uzeným masem a špenátem
- Kuře pečené na tymiánovém másle s citronovo-zázvorovou šťávou
- Ragú z hovězí oháňky
- Jelení paštika s mandlemi, rybízovou omáčkou a jablkovým chutney
- Pečený bažant se slaninou na červeném víně a divokém koření
- Jehněčí kýta se sladkou koprovou omáčkou, bramborami s tvarohem a haluškami
- Domácí roastbeef s pepřovou omáčkou a ratatouille [ratatuj]
- Bramborová roláda plněná mletým masem a zelím
- Krkonošský medvěd
- Vepřová kotleta plněná houbami a kmínové placky
- Telecí na paprice s domácími nudlemi
- Srbské vepřové žebírko
- Drůbeží játra a srdíčka na slanině
- Tapas s jitrničkou, jelítkem nebo klobásou
- Pastítsio
- Do křupava pečená kachnička s vánoční nádivkou
- Lahůdková huspenina
- Kuře pečené na víně
- Krůtí roláda s kaštanovou nádivkou a rozmarýnové brambory
- Vepřová kotleta pečená na kysaném zelí
- Kuřecí prsa s bylinkovou krustou a pórkovými brambory
- Kuřecí rolky se špenátem a dušenou zeleninkou v páře
- Plněné brambory masovou směsí, zapékané s goudou
- Nadívaný vepřový bůček s podzimní zeleninou a polentovou kaší
- Holúbky
- Vitello tonnato (telecí s tuňákovou omáčkou)
- Hovězí uzený jazyk se smetanovou omáčkou a nedělními knedlíčky
- Kuře s játrovou nádivkou pečené ve slanině a vinném listu s červeným zelím
- Králík na cibuli a šafránu
- Hovězí nudličky Stroganov se šunkovou rýží
- Jehněčí kýta na šalvěji špikovaná kořenovou zeleninou a selské brambory
- Grilovaná masová žebra s ananasovo-chilli salsou
- Kotlety marinované v cognacu se zapečeným květákem v bešamelu
- Pečený hovězí steak s jahodovým tatarákem
- Kuřecí prsa se zeleninou a cizrnovým pyré
- Grilovaná uzená žebra se salátem z nakládané zeleniny
- Šternberská kuřecí roláda
- Masové fondue s dip omáčkami
- Zauzená krkovice na rozmarýnu s ryzlinkovým zelím
- Grilovaný hovězí bylinkový steak se zeleninou
- Staročeské smažené kuře
- Zámecké telecí kotlety s kedlubnami a hráškem
- Jehněčí kýta na rozmarýnu
- Jehněčí po francouzsku pečené v solné krustě
- Jehněčí po italsku
- Kapustové závitky z uzeného masa s bramborovou kaší
- Námořnické maso s květákem a máslovou strouhankou
- Šťavnaté kuřecí plátky s tatarskou omáčkou
- Pečené kuře v solné krustě s paprikovou omáčkou a nádivkou
- Pečená krkovice s kaparovou omáčkou a chřestovým salátem
- Vepřová panenka se špenátovou palačinkou, bramborovým pyré a křenovou omáčkou
- Kuře s citronovou omáčkou
- Játrový pudink
- Domácí gyros
- Kefta tažin
- Divoké vepřové pečené na zelenině s bylinkami
- Pošírovaná kuřecí roláda s kapustičkami
- Garni arach
- Blinčiky
- Zapečené brambory s mletým masem
- Kebab
- Pečená kuřecí prsa s čočkou a rýží
- Pikantní kuřecí stehýnka (marinovaná v zázvoru a teriyaki omáčce se skleněnými nudlemi)
- Marinovaná vepřová panenka se zeleninou ESCALIVADA a omáčkou ROMESCO
- Pečená hovězí svíčková po anglicku s kaparovou a hořčičnou omáčkou, fazolové lusky s vypečenou slaninou a smetanové brambory
- Tykev na smetaně s koprem a klobáskou
- Pečená krůta na bylinkách a bílém víně s dýňovým pyré a jedlými kaštany
- Pečená kotleta ze selátka se zázvorovými brambory a houbovou šťávou
- Pečené kachní prsíčko s marinovanou cuketou, kozím sýrem a pikantní zálivkou
- Zajíc na perníku
- Husa à la svíčková
- Pečená husička, kysaným zelím a jablíčky plněná
- Paštika z husích jater
- Hovězí krk dušený na kořenové zelenině a cibulkách se žampiony a bramborovým krémem
- Vepřová žebírka v zauzené omáčce
- Konfitovaná kachní stehna s mandlovým zelím a krupicové noky s rozinkami
- Šunka od kosti s křenovou pěnou
- Pikantní kuřecí prsa s podzimním salátem
- Grilované plátky vepřového bůčku s česnekem a ústřicovou omáčkou
- Vepřová pečeně špikovaná párkem a kysanou okurkou, dušená v pikantní omáčce
- Znojemská hovězí pečeně
- Špíz jureček
- Marinovaný rib eye steak a césar salát
- Club sandwich
- Vepřový mix gril
- Staročeské vepřové žebírko, plněné jablko a bramborové rolády
- Živáňská pečeně s cibulovým salátem
- Dušené závitky z roštěnce
- Vepřová žebra Steakgrill
- Striploin steak
- Vepřová panenka Parmentiére
- Kančí ragú s lesním ovocem a smetanovo-pivními brambůrky
- Kančí se šípkovou omáčkou
- Kančí řízky paní Fořtové
- Kohout na paprice
- Kůzlečí plíčky na smetaně
- Smažené vepřové kousky marinované v limetkách a pomerančích
- Vepřový bůček s nádivkou
- Pralinka z křepelky
- Králík na zázvoru se zadělávanou kedlubnou a šafránovými brambůrky
- Vepřový jazyk na sardeli s vejmrdou
- Holandský řízek
- Milánský řízek s rukolou a mini rajčaty
- Pařížský řízek s francouzským salátem
- Hovězí řízek s celerovým pyré a zadělávaným hráškem
- Masová trilogie na jehle s ratatouille [čti ratatuj]
- Paštika z kachních jater
- Zelný guláš
- Konfitovaná kachna na žemlovém knedlíčku
- Tatarský biftek trochu jinak – na pařížský způsob
- Vídeňský řízek s bramborovým salátem
- Tafelspitz
- Hovězí svíčková na smetaně
- Grilovaná vepřová játra s rybízovou omáčkou a teplým bramborovým salátem
- Žernosecký kotlet se šťouchanými brambory
- Maso po myslivecku
- Loupežnické řízky
- Kuře s ořechovou nádivkou a salátem s kozím sabayonem
- Zadělávané vepřové gratinované s kozím sýrem
- Vepřová panenka na rozmarýnu
- Kebabčata s lilkovou pastou
- Vepřové kotlety na sači s cuketou
- Rumunská sarma
- Tábornické plněné papriky
- Vepřové plecko na houbách
- Maso ze Setonova hrnce „plecko Krušnohor“ na tři různé varianty
- Vepřové koleno se špekovými knedlíky a zázvorovým zelím
- Vepřová krkovice špikovaná zeleninou, pečená na grilu a čočkový salát
- Plněná bažantí príčka z císařského lesa
- Pivní karbanátky se sýrovou omáčkou
- Kuřecí paličky pečené v cukrovém pivu s cibulí
- Děvínský kotlet
- Chateaubriand „EXPO 58“
- Telecí filet mignon „Loreta“
- Jehněčí roláda se špenátem a fazolovo-mrkvovým pyré
- Králičí stehna s listovým salátem a zastřenými vejci
- Maková panenka plněná sušenými meruňkami s petrželovým pyré
- Telecí milánské řízky s houbovým špenátem
- Irské jehněčí stew
- Pečená krkovice s kroupovými brambory a zeleninovým ragú
- Křupavá kachní prsa se zeleninovým ragú
- Kachní terina s pomerančem
- Blatenská zámecká kachna
- Vepřová pečeně s pistáciovou nádivkou a bramborovým koláčkem
- Slanina plněná bylinkovým tvarohem a ořechy
- Vepřový bůček s pražskou nádivkou, kapustou a bramborovými plackami
- Vepřenky s cibulí
- Moravský vrabec s chlupatými knedlíky a zelím
- Jelení medajlonky se zelím
- Jehněčí kýta na zelenině a bílém víně
- Vepřová panenka plněná sušenými švestkami s bylinkovými brambory
- Kuřecí steak s broskví a sýrem
- Šunkové rolky v aspiku
- Bažantí prsa na rozmarýnu se svatovavřineckým zelím
- Jehněčí kýta s pohankovým kubou a liškami
- Telecí kýta se zadělávanou zeleninou
- Vepřové na kari „panang moo“
- Zelené kari s kuřecím masem
- Chilli pasta s vepřovým masem
- Kančí maso po myslivecku
- Jehněčí na rozmarýnu a marsale
- Jehněčí hřbet se škubanci a trnkovou omáčkou
- Jehněčí ragú se špenátovými bramboráčky a kapustou
- Kuře s pohankovou nádivkou
- Kančí kýta se šípkovou omáčkou
- Pečená krkovice v máslové marinádě
- Bílá klobása s cibulovo-zelnou omáčkou
- Grilovaný karbanátek s plněnou bramborou
- Domácí sekaná
- Citronové kuře
- Podblanický kančí hřbet s hruškovým chutney
- Králičí paštika s omáčkou z lesních plodů
- Grilovaná krůtí prsa a plněné žampiony
- Vepřová panenka s lehkým bramborovým salátem
- Králičí stehna v petrželi a bylinkách s majoránkovým kroupotem
- Rajská omáčka s vařeným hovězím masem
- Křenová omáčka s pražskou šunkou od kosti
- Hovězí loupaná plec na rozmarýnu
- Cannelloni s mletým masem
- Telecí hrudí s kuskusem
- Kuře na víně zapékané s uzeným oštěpkem
- Fazolové lusky s mandlemi a krůtím masem
- Uzený bůček s povidlovo-pivní omáčkou
- Pikantní mleté hovězí řízky s anglickou omáčkou
- Kuřecí křídla v medové marinádě s brusinkovo-pivní omáčkou
- Libanonské kuře
- Vysoká roštená v červeném curry se salátem z radicchia a manga
- Grilovaná vepřová panenka s pečenými rajčátky a bazalkovým karamelem
- Telecí roláda na bílém víně s vypichovanými brambůrky a jablkovým kompotem
- Masové švédské kuličky či norské placičky
- Dušený králík se zeleninovou omáčkou
- Masopustní guláš
- Zapékaná papaya s masovou směsí
- Kuřecí a vepřový jerk (džérk)
- Kuře tří hořčic
- Pečená krkovice v kávové marinádě
- Jehněčí koleno se zeleninou pečené na červeném víně
- Chamin (čti chamín)
- Vepřová kapsa s bylinkovým máslem a smetanovým rizotem
- V soli sušená kachní prsa s jablečným chutney
- Vepřová játra na víně s domácí tatarskou omáčkou a brambory
- Závitky s vinným listem
- Farmářský guláš
- Steak z hovězí roštěné s bramborou plněnou špenátem
- Svíčková Wellington
- Minutková svíčková
- Hovězí svíčková na smetaně
- Kuřecí roláda se šťouchanými brambory
- Hovězí roštěná na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
- Vepřové pečené koleno s kysaným zelím neboli Haxe
- Leberkäse
- Svatováclavská husa v mléce s červeným zelím a jemným knedlíkem
- Sladko-slané maso
- Smažené sojové výhonky s vepřovým srdcem
- Osadnický špíz
- Kuře s jablky a s rozinkami
- Králík s nádivkou
- Kohout na víně po burgundsku
- Dvojitý smažený řízek
- Vařené singapurské kuře
- Hovězí steak s jahodovou omáčkou a opečenou čekankou
- Grilovaná krůtí prsa
- Grilovaná kachna na švestkách
- Čevabčiči s pečeným rajčetem a paprikou
- Albóndigas
- „Flameňáci“
- Vepřová panenka marinovaná v petrželce a česneku
- Řezy ze svíčkové s chřestem a beárnskou omáčkou
- Papoutsaki
- Zajíc pečený v zázvoru s chilli-banánem a granátovým jablkem aneb Šlechtic mezi afrodiziaky
- Krůtí roláda plněná mladým špenátem se šťouchanými brambory s krupkami
- Kuřecí prsa s brokolicí a jemnou šťávou
- Vepřová pečeně plněná vejci a bylinkami
- Kuře se zeleninovou nádivkou a bylinkovým máslem
- Bife de cuadril se salsou chimichuri, pečenou slaninou a zeleninovým špízem
- Rib eye steak se salsou Criolla
- Jelítka kroupová a žemlová
- Jitrnice
- Zabijačkový guláš
- Tlačenka světlá
- Mozeček s vejci
- Pelmeně
- Kachna pečená na pomerančích zabalená v povidlové palačince
- Biftek s pečeným banánem a jemnou zázvorovou omáčkou
- Srnčí tournedo pod ořechovou krustou s dušenými jablky a hruškami
- Bažantí hranolky na rozmarýnu
- Bažant na divoko s kapustovým zelím a domácí těstovinou
- Kuřecí wok s kešú
- Hovězí wok se zeleninou a thajským kořením
- Hovězí maso dušené s kořenovou zeleninou a červeným zelím aneb hovězí „stew“ s červeným zelím
- Luhačovický špaček z mletého masa
- Vinná klobása
- Uzeniny zapečené s kysaným zelím
- Ovar s jablkovým křenem neboli vejmrdou
- Marinovaná kachní prsa s bulgurem a vánoční omáčkou
- Králík na hořčici
- Čertovské špízy
- Voňavé kuře v listovém těstě
- Daňčí steak s houbovou omáčkou a pečenými kaštany
- Huspenina s křepelčími vajíčky
- Svijanská vepřová krkovice s kapustovým bramborákem
- Štocká zabijačková paštika
- Paštika z kuřecích jater s cibulovým chutney
- Kachní paštika
- Kuřecí stehna plněná chlebovou nádivkou a bramborová kaše s křupavými krutóny
- Kotlíkový jelení guláš
- Pečené kuřecí paličky s čerstvými fíky v medu a jasmínovou rýží
- Kachna na medovině s červeným zelím
- Nadívaná křepelka s medovou hruškou
- Postřekovské ledvinky
- Buřtguláš s chlebem
- Kebab
- Plněná krkovice kysaným zelím
- Indický guláš
- Chicken Tika
- Španělské ptáčky
- Vepřová pečeně Arista
- Dušené špízy s vepřovou panenkou a zeleninou
- Paella Valencia (čti Paeja Valencíja)
- Grilovaná vepřová panenka dle receptu krčmářky Markéty
- Pečená vepřová žebírka s kynutou cmundou
- Králík s domácí nádivkou a brambory se špenátem
- Roláda z vepřové kýty s ranými brambory a karotkou
- Špekové knedlíky na zeleninovém ragú
- Hovězí marinovaná roštěná po brazilsku s fazolkami ve slanině a bramborový brazilský salát
- Brazilská kuřecí srdíčka s kukuřicí
- Pečená kuřecí křídla se zeleninou a rozpečná bageta se sýrem a brusinkovou omáčkou
- Vepřové koleno na pivě se šťouchanými brambory
- Bůčkové kostky v pivním těstíčku
- Telecí saltimbocca s rizotem a vinnou redukcí
- Srnčí na divoko s chlupatými knedlíky
- Zapečené brambory s mletým masem a zeleninou
- Vepřová krkovice s gulášovou šťávou, šťouchanými brambory a vídeňskou cibulkou
- Kuřecí prsa s kari omáčkou a exotickým kuskusem
- Segedín z uzeného kuřete
- Hovězí mole
- Kuřecí fajitas
- Minihamburgery
- Domácí rostbeef s tatarkou, zeleninou a zapékanými bramborami
- Sarma – zelné závitky plněné mletým masem
- Kachna na medu a víně se zelím a bramborovým česnekovým knedlíkem
- Krůtí játra na mangovém ragú
- Kuřecí perkelt s noky
- Šaldorfská pečínka
- Tajemná Ondřejova pečínka - vepřový váleček v chlebové krustě s pohankovým rizotem a majoránkovou omáčkou
- Krůta na švestkách
- Uzené maso se švestkovým čatní (chutney)
- Jehněčí s houbami a šťouchanými brambory