Kde jsem:

Cestujte s Českou televizí

Květa Přibylová — Lidé — Česká televize

režisérka

narozena 1987

Vystudovala bakalářský obor Mezinárodní teritoriální studia na Fakultě sociálních věd UK. V současné době studuje v magisterském studiu na Katedře dokumentární tvorby FAMU. Jako lektorka workshopů spolupracuje na projektu „Free Cinema – program otevřeného filmového vzdělávání“.

Filmografie

  • My Fair Baby (2009)
  • Pomni koní (2009)
  • Pohádka z cukřenky (2010)
  • Vyhmátnout, vomakat, pochopit (2010)
  • 9 vran (2012)
  • Tělo v systému (2012)
  • Kecáš, kecáš, to je všecko, co umíš. Řekl Zelenina. (2014)

Odkazy