Písničková pohádka o tom, co se děje na zámku po královské svatbě. Co zmůže princ David, když se mu místo nástupce trůnu narodí malá nástupnice?
Režie: Jiří Adamec. Scénář: Jiří Chalupa. Hrají: Miroslav Vladyka, Ivana Andrlová, Jiřina Bohdalová, Petr Nárožný, Karel Černoch a další.

Určitě vás všechny zajímají další osudy hrdinů oblíbené pohádky Co takhle svatba, princi? Tak tady jsou! Již sám název vám může napovědět, co důležitého se odehraje tentokrát. Princ David a jeho žena Běla se těší na děťátko, které se jim má co nevidět narodit. Jenže princ David si ze všeho nejvíc přeje syna, dědice trůnu, a když v kolébce zavrní holčička, nedokáže se s tím smířit. Navíc platí pravidlo, že se David může stát králem pouze ve chvíli, kdy se mu narodí syn. Když se tedy narodila dcera, musela zmizet ze zámku. Matěj (K. Černoch) za pomoci hodného rybáře Janka (M. Stropnický) našel pro holčičku nový domov u dobrosrdečné a láskyplné Magdalény (I. Janžurová), takže o ni bylo dobře postaráno. Nebojte se, jak to tak v pohádkách bývá, i tato skočí šťastně. I když to Davidovi chvilku potrvá, vezme nakonec svou dcerku na milost...

A opět se můžete těšit na pěkné písničky Růžičko červená, Všechno naruby či Byl to nebo nebyl král a oblíbené herce I. Andrlovou, M. Vladyku, J. Bohdalovou nebo P. Nárožného.

Napište nám