iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
24. 2. 2019
17:25 na ČT1

1 2 3 4 5

11 hlasů
53073
zhlédnutí

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

Kvašení

Marinovaný úhoř, nakládaná zelenina a houby, domácí jablečný ocet. Naše babičky dobře věděly, co je dobré a zdraví prospěšné.

25 min | další Magazíny »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...
odkaz na video zhasnout pomoc zvukový popis

Přidejte svůj příspěvek

E-mailová adresa nebude v diskusi viditelná. E-mail vyplňte v případě, pokud chcete, aby Vás mohli ostatní čtenáři kontaktovat prostřednictvím našeho webu.

Vložením komentáře vyjadřujete souhlas s pravidly diskuse. Pokud tato pravidla nedodržíte, váš příspěvek může být upraven či smazán.

Sledujte diskusi emailem

Nahlašte nevhodný příspěvek

Hiczech 24.2.2019 20:08 (!) reagovat 38 + - 5

Skvělé :)

Nádherný, umělecky pojatý a zajímavý díl.

Petr Svoboda 24.2.2019 19:13 (!) reagovat 10 + - 3

Octové kvašení

Pěkné vyprávění o octu, nicméně tam pak chybělo, nebo jsem to nepostřehl, co udělat po alkoholovém kvašení, aby se nastartovalo octové kvašení...

Související