27 minut

6. července 2012

Obsah dílu

Vietnamská miss — Řekové na Veveří

Části dílu

00:31
Vietnamská miss
    Soutěž Miss Vietnam České republiky je oslavou vietnamských tradic a zvyklostí a je zaměřena na podporu integrace vietnamských občanů do majoritní společnosti. Navazuje na úspěšné finále Miss Vietnam České republiky 2010, konané společně s oslavou nového lunárního roku dne 27. ledna 2011. Novinkou nadcházejícího ročníku je přímý výběr kandidátky pro Miss Princess of the World 2012, která proběhne 6. října 2012 v kongresové hale TOP HOTEL Praha.
    2. vicemiss Miss Vietnam České republiky 2010 studentka Cao Hoang Yen úspěšně reprezentovala Vietnam již na Miss Princess of the World 2011, kde získala titul 2. vicemiss.
    09:48
    Česká vesnice v Berlíně
      17:07
      Řekové na Veveří
        Řecká menšina v České republice připravila další ze svých setkání. Po Blatenském zámku se tentokrát setkali na Veveří. Smyslem a cílem připravované akce je nejen přiblížit návštěvníkům Státního hradu Veveří jeho historické vazby na Řecko, ale i umožnit vzájemné setkání jednotlivců a institucí, které mají co dočinění s Řecko–moravskými (českými) vztahy. Jádrem programu byl historický a kulturní program, který návštěvníkům umožnil poznat základní historická fakta o významných osobnostech spojujících Řecko s Moravou (rodina Ypsilantisů a Sina, rodina Baltazi, sv. Cyril a Metoděj), prezentovat řeckou kulturu (I parea, Prométheus, Taneční soubor Lycea Řekyň v ČR) i aktivně zapojit účastníky do zajímavých poznávacích soutěží zaměřených na Řecko a řeckou komunitu.
        Přehrát celé video
        Stopáž26 minut
        Další díl
        13. července 2012

        Napište nám