iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
11. 5. 2016
21:55 na ČT2

1 2 3 4 5

24 hlasů
111113
zhlédnutí

KAMU ve Vietnamu

V restauraci

Recept na rybí polévku Bun Cha Ca

25 min | další Seriály »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...
odkaz na video zhasnout pomoc zvukový popis

Přidejte svůj příspěvek

E-mailová adresa nebude v diskusi viditelná. E-mail vyplňte v případě, pokud chcete, aby Vás mohli ostatní čtenáři kontaktovat prostřednictvím našeho webu.

Vložením komentáře vyjadřujete souhlas s pravidly diskuse. Pokud tato pravidla nedodržíte, váš příspěvek může být upraven či smazán.

Sledujte diskusi emailem

Nahlašte nevhodný příspěvek

Filip 21.5.2016 16:49 (!) reagovat 0 + - 5

proooč?

proč neumíte česky?

Sona 15.5.2016 12:29 (!) reagovat 2 + - 0

Dobrý den, v jaké restauraci na Stodůlkách jste vařili, chci se tam jít podívat?:-) miluji tuto stravu

Filip 2.7.2016 14:50 (!) reagovat 0 + - 0

Gao Den

Gao Den

Katka 12.5.2016 20:22 (!) reagovat 12 + - 5

Díky

Moc děkuju za pěkný cestovatelsko-žrací seriál, držím Vám palce a doufám, že tento z Vietnamu nebyl jediný (poslední). Abych použila Vaše slova... to mě baví...

MUDr. Antonín Janák 13.5.2016 9:15 (!) reagovat 5 + - 1

Správně píšete - žrací - to slovo pochází ze slova žrec, což byl pohanský kněz,

který zakončoval obřad kulinárním prožitkem. Vždyť jídlo je (spíš mělo by být) vlastně obřadem, kterým uspokojujeme potřeby těla.

Související